Setari Cookie-uri

Karen Millen incurajeaza femeile de succes de pretutindeni

Odata cu lansarea noii colectii de toamna, Karen Millen ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona online produsele preferate.

comunicat de presa

Karen Millen

Noua platforma online Karen Millen

Odata cu lansarea noii colectii de toamna, Karen Millen ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona online produsele preferate. Platforma vine in intampinarea femeii Karen Millen si are rolul de a-i oferi acesteia o experienta cat mai placuta, relaxanta, dar si de a eficientiza procesul de cumparare. Produsele Karen Millen sunt disponibile pe www.karenmillen.ro.

Campania #womenwhocan

Noua colectie AW17 surprinde esenta femeii increzatoare, a femeii sofisticate, energice, care traieste fiecare moment la intensitate maxima.

Tanara pictorita romanca, Sabina Leganaru, reprezinta o fateta a femeii Karen Millen, iar povestea ei ne inspira si reflecta aspecte importante pentru colectia noastra de toamna, precum determinarea, complexitatea specific feminina, dar si pasiunea.

Citește și:

Adresandu-se femeilor increzatoare, aceasta colectie prezinta numeroase solutii vestimentare, adecvate fiecarui moment al vietii. Fie ca vorbim despre un croi desavarsit si atent executat, despre rochia lejera pe care o poti purta intreaga zi sau rochia de seara care te va plasa intotdeauna sub lumina reflectoarelor, colectia Karen Millen este creata pentru a completa garderoba femeii care emana siguranta.

Karen Millen
Grija pentru detalii

Indrazneata si plina de farmec, colectia poate fi regasita in intregime pe www.karenmillen.ro. Aceasta prezinta piese vestimentare care imbratiseaza siluetele femeilor cu forme, printuri in nuante vibrante, tesaturi impozante, care urmeaza doua directii: Come Undone si Feminine Grandeur.

Catifeaua fina si blana artificiala sunt elementele plasate in centrul atentiei, alaturi de broderii opulente, manecile cu volane. Aceste elemente sunt puse in valoare prin grija noastra pentru detalii, prin munca riguroasa din atelierele noastre, dar si prin accentele de rosu, albastru, auriu si magenta, care fac ca fiecare tinuta sa fie una memorabila – la fel cum este si femeia Karen Millen

Citește și:

Come Undone evidentiaza siluetele prin bumbac si satinul rafinat, iar pliurile si curelele aduc intreaga tinuta in actualitate. Camasiile si rochiile sunt infrumusetate prin curele si decupaje, care au menirea de a puncta atent talia purtatoarelor. Liniile grafice dau o nota sport-lux tricoturilor din melanj gri si topurilor asimetrice cu un singur umar, in timp ce croiul structurat este temperat prin diverse elemente de inspiratie sport, pentru un look contemporan.

Feminine Grandeur este linia care prezinta volanele fine si volume realizate din satin bogat, tesaturi jacquard din catifea sau lurex - o abordare care mizeaza pe rafinament si elemente contemporane. Aceasta toamna imbratiseaza directiile extreme. In realizarea pieselor noastre am ales sa folosim asimetria, gulerele inalte, dar si lungimi drastice: maxi sau micro. Croiala se inspira din moda anilor '80, ca un tribut pentru elementele memorabile ale acelor vremuri. Astfel, am readus in actualitate elemente celebre precum umerii structurati sau efectul de drapaj, inspirat din moda anilor '90. Piesele vestimentare cu umeri la vedere sunt inca in trend, in special in realizarea rochiilor de seara, iar blana artificiala complimenteaza intotdeauna o astfel tinuta.

Citește și:

Karen Millen

Colectia de accesorii

Sezonul acesta, gentile matlasate, cu tinte sau cu banduliera tip postas vin in variante practice si proportii surprinzatoare. Bocancii au tocurile metalice, in timp ce pantofii de seara vin in nuantele ivory, black, neutral si sunt atent incrustati cu bijuterii de culoarea rosu sau albastru, pentru un plus de eleganta si stralucire. Oricare dintre acestea pot fi gasite pw www.karenmillen.ro.

In aceasta toamna, Karen Millen adauga un strop de stralucire fiecarui moment al vietii, transformand complet o saptamana de lucru obisnuita, cu ajutorul unor piese care vorbesc de la sine. Cand porti rochia preferata sau pantofii cu toc inalt, reusesti sa emani siguranta si feminitate, iar lumea nu va putea sa nu observe stralucirea ta.

Campania vorbeste despre unicitatea femeilor, in toate formele sale, despre putere si incredere, despre succes si posibilitati nelimitate. Imbinam stilul desavarsit cu materiale fine, cu atentia pentru detalii si tendinte, si ne lasam inspirati de povesti de succes, de sensibilitate, pasiune si dragostea noastra pentru creatii speciale, menite sa accentueze frumusetea individuala a femeii de pretutindeni.

Citește și:

    Bobbi Brown a sustinut lansarea campaniei Women Who Can in Romania in cadrul evenimentului din Baneasa Shopping City.

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Octombrie 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.