Setari Cookie-uri

Eu am facut de acum o lista de rochii de Revelion: rochia violet sau roșie cu tenta violet e cea mai chic varianta!

Nu este devreme deloc! Suntem, iata, in noiembrie! Este chiar sanatos sa ne gandim de acum la rochii de Revelion. Ba daca stau bine sa ma gandesc, e chiar tarziu! Deci, sa trecem la treaba!

Nu avem timp de pierdut. Si am atatea sugestii fabuloase de prezentat! Dar mai intai, trebuie sa-ti spun ca eu mi-am facut o lista cu rochii de Revelion in tonuri de violet, mov, lila, fuchsia si violet.

In primul rand pentru ca aceasta gama este atat de chic in sezonul acesta. In al doilea rand pentru ca aceste nuante sunt de-a dreptul princiare, roiale. In al treilea rand pentru ca sunt tonuri care ies in evidenta. Si nu in ultimul rand pentru ca cele mai frumoase vedete de la Hollywood le poarta pe Covorul Rosu!

rochii de seara pentru Revelion in nuante de violet si rosuVezi si alte modele

Alege rochii de Revelion din organza lucioasa precum Sofia Vergara

Sofia Vergara poarta o rochie strapeless din organza lucioasa. Poate fi la fel de bine satin. Ideea este ca silueta ei clepsidra este perfect pusa in valoare de aceasta rochie fuchsia, cu drapaj pe decolteu si bust.

Accesorizarea este de asmenea indrazneata, iata deci o tinuta de Revelion ultra-sexy! Mai ales daca pastrezi machiajul si coafura cat mai aproape de natural.

Citește și:

Feliz Cumpleaños @jessetyler 🍾🍾 ❤️uuuu!!

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Vezi modele asemanatoare

Poarta rochia violet cu insertii transparente ca Julianne Moore

Pentru romantice, am rochii de Revelion feminine, delicate, senzuale. Mi-a placut mult rochia lila purtata de Julianne Moore.

Rochia tip furou, cu broderie florala argintie este completata de o pelerina transparenta din voal plisat violet. Alaturi de buclele bogate si de rujul roz mat, cremos, vei fi o aparitie!

Vezi modele de rochii tip furou

Diane Kruger poarta o rochie de seara cu pelerina. Inspira-te de la ea!

Pelerina si capa atasate la rochii pretioase de seara sau de petrecere sunt detalii ce sporesc efectul de femme fatale. Dovada este rochia fuchsia purtata de Diane Kruger.

Citește și:

Poti purta si tu acest gen e rochie de muselina, fluida, care aminteste de eleganta statuara greceasca in noaptea de Revelion. Si chiar te sfatuiesc sa prinzi parul lipit de cap, sa lasi chipul liber, sa accentuezi ochii si sa subliniezi fata cu o pereche de cercei opulenti, pretiosi!

Vezi rochie lunga cu capa

Poti purta rochii scurte de Revelion ca Lady Gaga!

Tinuta lui Gaga este de calatorie, zice ea. Desigur, Gaga calatoreste in cel mai mare stil, asa ca ar putea la fel de bine sa aiba si crinolina si ar trece de la ea!

Am ales aceasta varianta de rochie de Revelion pentru ca este scurta. Iata o sugestie de rochie de Anul Nou, altfel! Mai ales daca asortezi accesoriile ton in ton!

Citește și:

Stopped off to see my best girlfriends first baby get christened, where are we off to next? Any guesses?

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Blake Lively alege o rochie lila romantica si senzuala

Ai vazut toate pozele din colajul de pe instagram, da? Nu-i asa ca rochia lila pastel pe un umar purtata de Blake Lively e de-a dreptul fabuloasa?

Dintre cele mai sexy rochii de Revelion, ma gandesc serios sa aleg una de acest gen, tocmai pentru ca asimetria croielii e suficienta pentru a face un statement elegant. Mai ales daca voi asorta si pumps cu tocul decorat pretios!

Dragilor, acestea fiind zise, eu ma apuc serios de recrutarea celei mai frumoase rochii de Revelion. Si va pun si voua la dispozitie selectia mea, din care voi extrage castigatoarea! Cin’ sa fie, cin’ sa fie?

Citește și:

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.