Setari Cookie-uri

6 tipuri de incaltaminte de iarna Pepe Jeans la reducere - de neratat!

Nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu sa iti achizitionezi o noua pereche de ghete, mai ales atunci cand se gaseste la reducere. Ba chiar este indicat sa profitam de perioadele cu reduceri masive si sa ne reimprospatam garderoba, iar sfarsitul de toamna este numai bun pentru astazi.

Pepe Jeans a luat nastere in anul 1973 si este un brand englezesc cu o reputatie de legenda in materie de denim si casual wear. Astazi, insa, am ales sa vorbim despre incaltamintea Pepe Jeans, mai exact despre incaltamintea de iarna, pentru ca asta este ce ne intereseaza pe noi in aceasta perioada. Modele moderne, de calitate, calduroase si la preturi reduse.

Ghete cu talpa joasa Pepe Jeans

Incaltamintea de iarna trebuie sa fie imblanita, comoda si, de preferat, cu talpa joasa si anti-alunecare. Doar ca perechea perfecta de cele mai multe ori nu se lasa atat de usor gasita, sanse mai mari sunt atunci cand pornesti in cautarea ei prin magazinele online, sau cel putin aici gasesc eu intotdeauna modelele preferate.

In colectia Pepe Jeans, incaltamintea de iarna este speciala. Nu toate perechile de ghete sunt imblanite, insa sunt confectionate din piele naturala si asigura confortul si caldura necesare. Ghetele de iarna Pepe Jeans sunt moderne si indragite de toate tipele cool.

Citește și:

In categoria "incaltaminte cu talpa joasa" gasim ghete pana la glezna pe care le poti introduce in orice tinuta vestimentara. Se asorteaza perfect cu blugi skinny si blugi boyfriend, cu fuste midi in clos si rochii casual, geci sau paltoane elegante.

Incaltaminte de iarna Pepe Jeans

Ghete maro din piele naturala Ghete negre din piele Ghete vintage din piele naturala

Ghete elegante de iarna Pepe Jeans

De partea cealalta sunt ghetele elegante de iarna, categorie la care brandul Pepe Jeans are cu ce se lauda. Aici avem modele cu aplicatii, modele cu insertii stralucitoare, din piele naturala si piele intoarsa, modele cu platforma. Sunt recomandate in zilele cu mai putin zapada si fara polei. Ghetele elegante pot fi introduse in tinutele de ocazie, atunci cand mergem la un eveniment important sau intr-un club, dar si in tinutele smart casual.

Ghetele cu platforma Pepe Jeans au talpa antiderenta pentru a putea fi purtate fara griji in plin sezon geros. O sa arate fabulos cu blugi mom fit, pulover oversize si palton.

Citește și:

Botinele cu aplicatii si catarame mari vin in completarea tinutei de iesit in oras. Le-as propune intr-o tinuta all black, pentru accentuarea misterului creat de o astfel de tinuta.

Incaltaminte Pepe Jeans

Botine din piele cu aplicatii Ghete wedge Botine din piele intoarsa

Nu uita sa urmaresti oferta de ghete si botine de iarna Pepe Jeans si in perioada 17-19 noiembrie, cand Black Friday 2017 taie preturile la cele mai scumpe produse.

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.