Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

comunicat de presa:

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Stefanel, primul mare brand de moda care a intrat pe piata din Romania, lanseaza colectia de toamna/iarna 2017, o continuare fireasca a actualei colectii, al carei laitmotiv este un look fresh, coerent si armonios.

Cele mai importante aspecte ale noii colectii sunt simplitatea, lucratura manuala, calitatea materialelor, atentia la detalii si finisajele. Toate acestea redau perfect look-ul ideal al unei femei fresh, elegante si sigure pe ea, al carei stil contemporan este modul de a-si exprima propria personalitate sic.

Hainele tricotate delicat sunt impresionante, fiind piesa de rezistenta a colectiei de toamna/iarna si imbogatite cu cusaturi inovatoare, realizate printr-o tehnica sofisticata. Accentul cade pe materiale, pe firele de calitate si pe detaliile pretioase si unice.

in centrul colectiei se afla si piese iconice, ca Jacquard-ul, care, de data aceasta, este reinterpretat cu forme geometrice si florale, casmirul fiind materialul folosit pentru aplicarea modelelor speciale, accentuat prin detalii unice cum sunt volanasele.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: