Setari Cookie-uri

Bijuterii de Revelion: completeaza-ti tinuta de seara!

Sunt pregatita de Revelion! Mai mult mental si sufleteste, caci nu ma pot hotari mai exact care sa fie tinuta de Revelion. M-am asigurat si mi-am cumparat o rochie de seara dar si o tinuta androgin/feminina, cu costum cu pantaloni si un top tip furou dantelat. Am pregatit si doua variante de stiletto sexy. A mai ramas o dilema: ce bijuterii de Revelion sa aleg in completarea tinutei de seara?

De unde aceasta dilema? E simplu! Toate modelele de accesorii si de bijuterii pentru toamna-iarna 2017-2018 sunt fabuloase, de-a dreptul. Si e greu sa optezi pentru un accesoriu sau o bijuterie dominanta!

Am ales cateva variante de bijuterii de Revelion din care sa desemnez castigatoarele. Cateva bijuterii-statement, coliere opulente sau cercei pretiosi, accesorii de cap sau bratari masive din care ma voi inspira. Iar daca imi spuneti si voi ce ati alege, poate misiunea mea va fi mai usoara. Sa nu mai spun ca ne putem inspira reciproc.

Ce bijuterii de Revelion asortezi la tinutele de seara: o bratara de inspiratie medievala sau inele masive

Nu suport insectele, gandaceii si alte asemenea. Pana la bijuterii! Cand am vazut inele din colectia Gucci pentru toamna-iarna 2017-2018 exact la asta m-am gandit: o rochie neagra, pretioasa dar simpla, un ruj rosu si acest gen de inele masive cu pietre sau cu detalii metalice spectaculoase.

Citește și:

La fel de mult mi-a placut si ideea aceea de bratara mare, fixa, ce aminteste de bratarile medievale. Vezi, din nou mi-e greu sa decid!


Modele de cercei opulenti pentru Anul Nou

Si daca tot ma decid greu, poate o pereche de cercei sa fie varianta ideala pentru Anul Nou? Am ales, ca sa fie treaba mai “simpla” cateva perechi!

Nu cred ca exista ceva mai sexy si mai rafinat la o tinuta de seara decat un coc prins bine la spate, un smoky eyes sau un machiaj intens al buzelor, completate de o pereche de cercei opulenti. Acest gen de cercei sunt ideali pentru a incadra chipul.

Citește și:

Alege cercei opulenti de Anul Nou

Alege cercei opulenti de Anul Nou


Cele mai chic coliere de purtat de Revelion

Si dupa ce decid ca gata! am gasit ce bijuterii de Revelion sa port, ma razgandesc cand dau de acest de gen de coliere. Colierele sezonului sunt perfecte pentru ocazii speciale.

Sunt coliere masive, cu pietre si cristale. Sunt coliere perfecte pentru a evidentia un outfit asa de pretios ca acela de Anul Nou. In general la baza gatului, in stil choker sau care “curg” in decolteu ori pe piept, colierele acestea vor sublinia tinuta ta.

Cele mai chic bijuterii de Revelion

Cele mai chic bijuterii de Revelion


Poarta accesorii de cap pentru o coafura de efect

Ai ghicit! De fapt oscilez intre alegerea unei bijuterii de Revelion spectaculoasa, dar mai ales, care sa joace dublu rol. Sa sublinieze si tinuta de seara si sa imi accentueze fata, machiajul, coafura.

Si ce este mai potrivit decat un accesoriu de cap cu multe decoratiuni si ornamente? Va spun eu ce e mai potrivit! Toate! Pentru ca nici dintre aceste diademe nu pot alege prea usor! Cu pietre, cristale, perle si dantelarii metalice sau cu detalii florale, accesoriile de cap ale iernii sunt singura bijuterie de care ai nevoie!

Citește și:

Si desi majoritatea sugestiilor de bijuterii de Revelion prezentate mai sus sunt piese ce nu au nevoie de alte accesorizari, nu mi-e deloc usor sa aleg! Tu ce alegi sa porti de Anul Nou?

Sursa foto front page – Tiko Giorgadze/Unsplash, instagram, Ana Maria Cornea – X Media Studios

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.