comunicat de presa:

Iutta brodeaza povestea noii colectii in jurul Stelei Nordului, astrului calauzitor

In vremuri de demult, Steaua Nordului era astrul calauzitor al navigatorilor si al pastorilor.Datorita pozitiei sale fixe, axa lumii isi rasfrange lumina asupra calatorilor pe timpul noptii, ajutandu-i sa ajunga la destinatie. in calitate de sfetnic si reper pentru drumetii care calatoresc, steaua cu opt colturi este un important motiv de ghidare si protectie des intalnit in cultura traditionala romaneasca.

Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta, povesteste:

“Prin intermediul colectiei Polaris mi-am propus sa revalorizez un simbol pe care stramosii nostri l-au folosit in trecut ca semn de ghidare, care reprezinta chiar axis mundi. Faptul ca am lucrat alaturi de un tanar designer pentru a crea una dintre gentile din aceasta colectie a adus un plus de noutate, iar motivul central a fost ales de purtatoarele de doruri, ale caror povesti de suflet ne sunt izvor de inspiratie. Colectia include genti, incaltaminte si accesorii cu noi siluete, intr-o paleta cromatica care rezoneaza cu nuantele sezonului rece. Astfel, am creat o noua linie rafinata care aduce in contemporan valorile stravechi pe care le celebram si purtam cu mandrie.

Polaris reuneste genti cu motiv astral, realizate in culorile pamantului

Colectia care poarta amprenta luminii calauzitoare a Stelei Nordului reuneste piese noi, fiecare cu un contur distinctiv, avand in comun un motiv astral care invita la intoarcerea catre sine si la redescoperirea ghidarii interioare. Nuante de crem, verde, gri, negru, bleumarin si bordeaux, atemporale, usor de asortat si in tendinte in acest sezon, se imbina cu felurite texturi de piele si broderii alese.

Colectia Polaris este disponibila in magazinul online al brandului si va fi lansata in premiera la targul de design contemporan V for Vintage, in perioada 11-12 noiembrie, la Grand Hotel du Boulevard. Mai multe detalii despre noile accesorii cu motive folk brodate pe piele naturala gasiti pe www.iutta.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: