Setari Cookie-uri

AVON lanseaza prima sa colectie in colaborare cu un designer roman: FLORÍ by Lana Dumitru

FLORÍ este o colectie versatila, pe care o poti purta la birou, la petreceri, dar cu care poti chiar si alerga intre acestea doua. Jacheta, rochia si plicul poarta designul semnatura care a consacrat-o pe Lana Dumitru.

comunicat de presa:

AVON a lansat, incepand din 9 noiembrie, prima sa colectie realizata in colaborare cu un designer roman, FLORÍ by Lana Dumitru. Cele trei piese vestimentare in stil sport-couture sunt inspirate din universul floral al tesaturilor traditionale romanesti.

FLORÍ este o colectie versatila, pe care o poti purta la birou, la petreceri, dar cu care poti chiar si alerga intre acestea doua. Jacheta, rochia si plicul poarta designul semnatura care a consacrat-o pe Lana Dumitru. Inspirata din universul traditional romanesc, colectia are la baza simbolul trandafirului - floarea dragostei, dar si a puterii si curajului - cele trei valori pe care creatoarea Lana Dumitru le asociaza cu femeia moderna.

„Folclorul romanesc a fost intotdeauna o inspiratie pentru mine, mai ales cand acum 10 ani oamenii se intrebau de ce ar purta cineva un articol vestimentar cu un taran sau o taranca pe piept. Pentru mine exact acela a fost momentul in care am spus: “eu as purta!”.

Citește și:

Parteneriatul cu AVON este o bucurie si o onoare pentru mine in acelasi timp, mai ales ca este o colectie locala, care va ajunge in exclusivitate la femeile din Romania”, a declarat Lana Dumitru la evenimentul aniversar de 20 de ani AVON in Romania.

Colectia este disponibila in exclusivitate in Brosura AVON si pe avon.ro in perioada 9 noiembrie - 26 decembrie.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.