Setari Cookie-uri

Colosseum Retail Park te asteapta cu un nou magazin: Sport Vision

Categoriile de produse sunt variate, de la alergare si antrenament, pana la fotbal, baschet si stil comod de strada. Branduri precum New Balance, Nike, Adidas, Timberland sau Under Armour se gasesc in magazinele Sport Vision. 

comunicat de presa:

In primele zile de noiembrie, Colosseum Retail Park s-a extins cu o noua destinatie pentru cumparaturi, Sport Vision. Al noualea magazin marca Sport Vision din țara are o suprafata generoasa de 900 de metri și pune la dispozitia clientilor articole sportive la preturi extrem de atragatoare.

Categoriile de produse sunt variate, de la alergare si antrenament, pana la fotbal, baschet si stil comod de strada. Branduri precum New Balance, Nike, Adidas, Timberland sau Under Armour se gasesc in magazinele Sport Vision.

O noutate in magazinul Sport Vision:

Magazinul Sport Vision Colosseum este singurul din tara de tipul Self Service. Aici clientii isi pot lua singuri produsele pe pe raft si marimea dorita. Acest serviciu le permite oamenilor sa faca cumparaturi in ritmul lor normal si sa micsoreze timpul de asteptare pentru produsele care nu sunt pe raft.

Citește și:

Inca doua noutati la Colosseum

In Colosseum Retail Park, pe langa Sport Vision, anul acesta se vor mai deschide doua noi magazine: LC Waikiki (1,300 mp) si Pepco (450 mp).

Colosseum Retail Park este destinatia comerciala dominanta pentru zona Nord – Vest a capitalei si isi consolideaza pozitia pregatind noi etape de dezvoltare. Colosseum Retail Park a fost inaugurat in 2011 pe un teren cu suprafata de 62 ha.

In prezent, Colosseum Retail Park are o suprafata totala inchiriabila de 38.500 mp, iar magazinele care se intalnesc aici sunt: Leroy Merlin DIY (19,000 mp), Carrefour (12,500 mp), Altex (1,600 mp), Jysk (1,200 mp), Sport Vision (900 mp), Animax, Pizza Bonita, Ideal Optic, Inmedio, Vodafone, Orange, IQ Box, Fun GSM, Nedelya, Helpnet, 5asec.

Pe langa acestea, Colosseum Retail Park gazduieste si alte atractii precum arena de spectacole `Basme cu Cai` (4.000 mp) si Summer Park Colosseum (2.000 mp) – loc de joaca in aer liber.

Citește și:

    Colosseum Retail Park, Soseaua Chitilei 284, sector 1. www.thecolosseum.ro.

    Vizionare placuta


    Kudika
    12 Noiembrie 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.