Setari Cookie-uri

Rochii din dantela neagra: pentru Revelion sau Valentine's Day!

Stiu, urmeaza o luna grea. Luna in care ne hotaram cu ce sa ne imbracam de Revelion. Dar, doamnelor, nici nu ne vom dezmetici bine ca va urma luna in care trebuie sa alegem tinuta de Valentine’s Day. Am eu solutia perfecta: doi iepuri dintr-o lovitura. Sau mai bine zis, doua evenimente speciale dintr-un foc.

Si asta pentru ca am gasit exact solutia salvatoare. Rochiile din dantela neagra. Adica varianta de little black dress muuult mai sexy, mai rafinata si mai sofisticata!

Vestea buna este ca poti purta mereu rochii din dantela neagra la un eveniment special. Si mai buna ca le poti “recicla” si la evenimente viitoare.

Asa ca am ales rochii lungi de seara si rochii scurte sexy pentru toate gusturile si toate siluetele. Si cu siguranta pentru toate ocaziile speciale la care vei vrea sa faci impresie buna.

Rochii din dantela neagra – poarta rochii scurte sexy!

Alege rochii mini din dantela si audienta va fi impresionata cu siguranta. Poate unica problema legata de modelele de rochii din dantela neagra este faptul ca asta e ultima ta grija: sa fii atenta la cum se ridica rochia!

Poti alege sa le porti cu dresuri negre mate sau, daca nu vrei sa iti bati capul, poti opta pentru rochii de Revelion de lungime midi.

Citește și:

Rochia pana la genunchi, cu maneci clopot este croita larg si poate echilibra soldurile late. Rochia mini croita larg, amplu, se potriveste siluetelor mari sau daca ai un abdomen usor pronuntat.

Daca alegi rochii scurte sexy mulate sau croite pe corp, asigura-te ca le porti cu tocuri, pentru a alungi silueta. Si daca optezi pentru rochii de Revelion midi, ele iti pot evidentia silueta clepsidra, mai ales daca iti accentueaza talia.

Rochii din dantela neagra mini si midi

Cele mai sexy rochii din dantela neagra

Alege rochii lungi de seara pentru o tinuta pretioasa

Desigur, o alta varianta de rochie neagra de seara ce se poate potrivi si de Revelion si de Valentine’s Day este rochia lunga. Alege rochii lungi de seara pentru o silueta statuara si senzuala.

Poti alege rochii maxi negre, cu broderie de dantela si catifea, cu maneci lungi. Acest gen de rochii de Revelion te vor face o aparitie rafinata si sofisticata. Mai ales daca porti sandale fine cu toc si iti prinzi parul intr-un coc elegant, sus, in crestet.

Citește și:

Daca vrei sa fii eleganta in noaptea de Revelion sau daca vrei ca tinuta de Valentine’s Day sa il cucereasca, eu te sfatuiesc sa alegi rochii din dantela neagra lungi cu manecile lungi. Mizeaza pe efectul senzual si misterios al acestei croieli. Cu atat mai mult daca optezi pentru rochii cu insertii transparente de voal sau dantela.

Cele mai sexy rochii din dantela neagra

Vezi si alte modele de rochii lungi din dantela neagra

Si cu atat mai mult daca completezi look-ul de seara cu cercei pretiosi, opulenti si un clutch-box bijuterie. De altfel, eu te sfatuiesc sa alegi la acest gen de tinute cerceii. Cu atat mai mult daca iti prinzi parul, cerceii vor iesi in evidenta si iti vor sublinia chipul.

Sursa foto front page – Nadya Glo/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.