Setari Cookie-uri

Baneasa Shopping City te inspira in alegerea cadourilor de Craciun, spunandu-ti ce cadouri sa eviti

Craciunul acesta Baneasa Shopping City isi propune sa le readuca clientilor sai bucuria de a achizitiona cadouri memorabile.

Baneasa Shopping City Cea mai frumoasa perioada din an se apropie, iar odata cu venirea Craciunului, incepe si goana pentru cadourile perfecte oferite celor dragi. Insa, alegerea darurilor ideale poate fi uneori o misiunea dificila. Presati de multitudinea de variante, dar si de faptul ca este un alt Craciun in care aleg, din nou, cadouri pentru aceleasi persoane, oamenii ajung sa opteze pentru daruri simbolice, oferite mai mult ca o formalitate.

Craciunul acesta Baneasa Shopping City isi propune sa le readuca clientilor sai bucuria de a achizitiona cadouri memorabile pentru toate tipologiile de prieteni pe care le poti regasi in fiecare grup.

Sub mesajul ,,Get it right this time”, centrul comercial isi va ajuta clientii in misiunea anuala de sarbatori, prezentandu-le, cu originalitate si umor, unele dintre cele mai neinspirate cadouri, dar - in acelasi timp - frecvent oferite in perioada de Craciun.

Citește și:

baneasa shopping city CD-urile cu colinde pentru prietenul caruia nu ii plac sarbatorile, pulover-ul de iarna cu reni pentru prietena glamour sau botosii roz pentru skaterita hip din grup sunt doar cateva dintre numeroasele idei de #NoNogifts care ar fi de preferat sa fie evitate, in favoarea unor daruri memorabile.

Astfel, pentru a le oferi inspiratie clientilor in alegerea cadoului ideal pentru fiecare tipologie de prieten, Baneasa Baneasa Shopping City lanseaza un catalog atipic, asa cum o arata si numele - „The NoNo Gifts Catalog”. Acesta este un ghid original de cumparaturi, care, intr-o nota comica, scoate in evidenta o lista de daruri devenite deja previzibile an de an, de sarbatori.

Catalogul „The NoNo Gifts” va fi distribuit impreuna cu revista STYLER si va fi disponibil la Info Desk-urile din cadrul centrului comercial incepand cu 5 decembrie 2017.

Citește și:

Mai mult, pentru ca in perioada sarbatorilor toata lumea isi face wishlisturi de sarbatori, Baneasa Shopping City isi invita clientii pe www.baneasa.ro sa isi faca propriul #AntiWishList – o lista personalizata pe care o pot distribui pe retelele de socializare. Astfel, prietenii vor putea afla care sunt acele cadourile de Craciun pe care nu vor sa le mai primeasca si in acest an.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.