Setari Cookie-uri

Ghete pregatite de poveste in asteptarea lui Mos Nicolae

Un outfit intunecat de iarna cere a fi asortat cu o pereche de ghete multicolora. Fie ca vorbim de o tinuta eleganta sau office, fie ca este vorba despre o tinuta casual, ghete cu imprimeuri colorate isi vor gasi usor locul in ansamblu.

Imi place sa cred ca oamenii se schimba (intotdeauna in bine) si ca sezonul asta o sa fie un sezon super colorat si super optimist. Am aceasta speranta dupa ce mi-am auzit zilele trecute sora spunand ca se afla in cautarea hainelor colorate, ca nu vrea sa mai poarte doar gri si negru. Deci da, oamenii sunt deschisi la schimbari indiferent de varsta.

Asa se face ca pentru astazi am pregatit cateva recomandari de ghete cu totul si cu totul deosebite. Ceva ce nu ai mai purtat, dar cu siguranta trebui sa ai. Sunt ghete cu imprimeuri multicolore, ghete cu desene, flori si personaje, acele ghetute pe care Mos Nicolae nu o sa le ocoleasca nici daca ai fost obraznica.

Ghete si bocanci cu personaje imprimate

Ghetele cu sireturi apar in sezonul rece ca ciupercile dupa ploaie. Sunt modelele indragite de doamne si de domnisoare, lasand ghetele fara sireturi sa ramana la categoria “incaltaminte de toamna”. Ghetele cu sireturi si imprimeuri cu personaje (animale, scheleti sau figuri de oameni desenate) sunt usor de introdus in orice tinuta casual si, cu putina pricepere si imaginatie, pot fi adaptate stilului elegant. Nu se vor purta cu fusta creion decat daca aceasta este dintr-un alt material in afara de stofa. In schimb, poti sa te bucuri de o tinuta feminina combinand ghetele cu personaje cu o fusta sau o rochie in clos.

Citește și:

ghete pictate sau cu imprimeuri colorate de toamna-iarna Vezi modele diverse

Ghete cu imprimeuri multicolore

Cand alegi sa porti ghetele cu imprimeuri multicolore fii pregatita sa simti toate privirile atintite asupra ta. Nu vei putea trece neobservata, dar probabil nici nu iti doresti din moment ce ai ales sa porti astfel de ghete. Ai de ales intre ghetele cu imprimeu floral si cele cu imprimeu geometric discret. Am gasit aici si varianta fara sireturi, ideala pentru tinutele office si elegante. Unele dintre ele sunt prevazute cu toc mic si gros, altele au talpa de bocanci, punctul comun fiind acela ca toate te vor ajuta sa treci cu bine peste iarna, prin zapada, mocirla si pe derdelus.

ghete pictate sau cu imprimeuri colorate de toamna-iarna Ghete cu imprimeuri colorate

Nu-ti mai pot spune decat ca te vei simti speciala ca Dorothy din Vrajitorul Oz odata ce iti vei pune in picioare ghetele cu imprimeuri multicolore. Vei putea intra in categoria celor care dau tonul in moda, pentru ca toate prietenele si colegele vor vrea sa stie de unde ti-ai achizitionat ghetele, vor vrea si ele sa se bucure de ce te bucuri tu.

Citește și:

E ok, sunt modele pentru toate gusturile si pentru toate stilurile, cu siguranta nu vor alege ce ai tu, asa ca nu o sa fie o problema sa va intalniti pe holurile de la birou.

Acum ca ghetele sunt pregatite, te-ai gandit ce vrei sa iti aduca Mos Nicolae?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.