Setari Cookie-uri

Ce spun cizmele pe care le porti despre personalitatea ta

Cand ti-am spus sa iti alegi hainele si incaltamintea in functie de personalitatea ta, nu am vorbit aiurea. Ceea ce porti reprezinta o eticheta si le transmite celor cu care faci cunostinta mai multe decat ar apuca sa afle despre tine la prima intalnire. Astazi analizam modele diferite de cizme si spunem cine le-ar purta.

Nu ma dau in vant dupa cizme, dar sunt cateva pe care le-as purta in anumite ocazii. Spre exemplu, cand vreau sa ma simt o lady la un eveniment la care sunt invitata, cand vreau sa port rochie si geanta eleganta, imi pun in picioare singura pereche de cizme peste genunchi pe care o detin. Daca vreau sa impresionez la o intalnire, apelez la o pereche de cizme din piele cu talpa joasa. Adaug un pulover pufos, jeansi sau fusta in clos si palton pe deasupra.

Dar mai sunt si alte modele de cizme care spun multe despre personalitatea noastra:

Cizme peste genunchi din catifea

Inca de anul trecut, cizmele peste genunchi au revenit in atentia femeilor. Au revenit si au reusit sa transforme un hanorac in cea mai cool piesa vestimentara, chiar si pentru cele mai elegante dintre noi. Stii la ce ma refer... combinatia preferata a acestor doi ani a fost: hanoracul oversize + cizme inalte.

Citește și:

Femeia care poarta cizme peste genunchi din catifea este o adevarata fashionista, o persoana tanara, sigura pe ea, o femeie indragostita de viata.

Cizme peste genunchi

Modele de cizme

Cizme cu varf ascutit

Varianta si mai eleganta a cizmelor peste genunchi o reprezinta cizmele cu varf ascutit. Doar o femeie eleganta si cocheta o sa defileze pe strazile din oras, la intalniri si chiar la locul de munca, intr-o astfel de pereche de cizme.

Femeia care poarta cizme cu varf ascutit nu poarta pantaloni, ci prefera fustele si rochiile, paltoanele si hainele de blana.

Cizme cu varf ascutit

Alte modele de cizme

Cizme peste genunchi cu toc gros

Tot in categoria cizme peste genunchi intra si cizmele cu toc gros, care ar putea reprezenta varianta casual. Este un model comod inclusiv pentru acelea dintre noi mai putin obisnuite sa mearga pe tocuri.

Le intalnim des la fetele de liceu, la studente si la tipele care obisnuiesc sa mearga la festivalurile de muzica, in Vama Veche si in pub-urile cu muzica rock. Si le poarta cu fuste scurte si foarte scurte, mulate sau in clos.

Citește și:

Cizme cu toc gros

Vezi oferta de cizme

Cizme din piele cu talpa joasa

Cizmele din piele cu talpa joasa sunt pentru toata lume. Sau cel putin, ar trebui sa fie. Negre, simple, cu talpa joasa, din piele, inalte pana la genunchi... cine ar avea un motiv sa le respinga?! Pe timp de iarna, vor fi purtate atat de femeia business, cat si de cea pe care nu o scoti toata vara din adidasi.

Sunt cizme casual care se poarta cu haine elegante, dar si cu blugi si geaca.

Cizme din piele naturala

Cizme din piele

Cizme negre cu imprimeu gravat

Cizmele cu imprimeu gravat, desi sunt cu talpa joasa, nu sunt niste cizme obisnuite.

Nu oricine le poarta, ci doar acelea dintre noi carora le place sa fie altfel decat restul lumii, care-s in fiecare zi cochete, poarta geanta de mana si palton.

Desi este o pereche de cizme care vine minunat cu blugii skinny, femeia cocheta nu concepe sa poarte altceva in afara de rochie sau fusta midi.

Citește și:

Cizme pana la genunchi cu imprimeu

Alege alta pereche de cizme


Alt gen de incaltaminte care spune multe despre noi o reprezinta si ghetele cu desene si alte imprimeuri. Acestea spun despre noi ca suntem cool si moderne, distractive si deschise la provocari.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sebra

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.