Setari Cookie-uri

Winter Glam – 3 tinute speciale pentru petrecerile sezonului

Poti avea un look extrem de chic, cu piese vestimentare comode, dar stralucitoare.

Sezonul de iarna te invita la numeroase petreceri si evenimente speciale, de care sa te bucuri impreuna cu familia, prietenii si colegii tai. Fie ca este un eveniment de zi sau de seara, poti avea un look extrem de chic, cu piese vestimentare comode, dar stralucitoare, care te vor pune in evidenta.

Intr-o tinuta glamour piesa de rezistenta va contine paiete, insa culorile calde si liniile clasice iti pot tempera look-ul, oferindu-ti un aer ultramodern si cool. Stilul vestimentar sta in detaliile fine si de efect, iar cea mai noua colectie esmara creata de fotomodelul de renume international, Heidi Klum, impreuna cu Lidl, propune numeroase tinute versatile pentru petrecerile de sezon, inspirate de atmosfera glamour a sarbatorilor de iarna.

Pentru petreceri festive ghidate de Winter Glam, iti propunem trei tinute statement ale acestui sezon, din colectia esmara by Heidi Klum - #LETSCELEBRATE, disponibile din 4 decembrie in toate magazinele Lidl din tara.

Citește și:

Tinuta „All eyes on me”

rochie de seara

Rochia accesorizata cu paiete stralucitoare este populara in garderoba multor fashioniste, iar sezonul acesta, devine must-have-ul petrecerilor de iarna. O poti purta la un cocktail, in noaptea dintre ani sau la oricare petrecere glossy la care participi. Deosebita prin aparitie si special conceputa sa iti puna in valoare formele, rochia cu paiete din colectia esmara by Heidi Klum este disponibila la pretul de 89,99 lei, in magazinele Lidl.

Tinuta „Fit and glam”

tinute de petrecere

Combinatia ultra chic de stralucire si confort este oferita de fusta mini cu paiete aurii si puloverul negru si pufos din colectia esmara by Heidi Klum. Este o tinuta moderna, perfecta pentru orice petrecere din sezonul rece. Piesele vestimentare pot fi achizitionate, din magazinele Lidl: fusta mini cu paiete are pretul de 59,99 lei, iar puloverul negru are pretul de 69,99 lei.

Citește și:

Tinuta „Casual and comfy”

tinute de petrecere Daca ai in plan sa petreci Revelionul acasa, impreuna cu prietenii, cel mai important lucru e sa te simti cat mai confortabil. Cu o pereche de pantaloni din denim (69,99 lei) si un top cu paiete lejer (59,99 lei) din colectia #LETSCELEBRATE, vei crea o tinuta relaxata astfel incat nimic nu iti va sta in calea distractiei. Poti accesoriza look-ul cu un mantou burgundy (129 lei) din aceeasi colectie, pentru momentul in care veti surprinde focurile de artificii de afara.

Foto prima pagina: Svitlana Sokolova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.