Setari Cookie-uri

Draga Mos Craciun, iti las un wishlist de pe acum!

Stiu ca nu am fost cel mai cuminte copil anul asta. M-am enervat mult, m-am suparat cu ceilalti, am judecat, am vorbit urat si am mintit, dar se spune ca vina recunoscuta este pe jumatate iertata. Ma ierti si tu? Pentru ca tare mi-as dori sa gasesc sub bradul impodobit cateva lucrusoare la care mi-a ramas gandul.

Asa ca, draga Mosule, pana sa ma obisnuiesc in totalitate cu arta simplitatii, am pus mai jos cateva articole de imbracaminte si de incaltat cu care sa par si eu mai eleganta si mai moderna, dar si un parfum pe care doar de sarbatori sau de ziua mea indraznesc sa cred ca-l voi primi. Ah, si un fond de ten la care visez inca de la inceputul anului asta, dar sa stii ca o sa tin de el si o sa il folosesc doar la evenimente, pentru ca m-am hotarat sa ma port mai mult naturala si sa am mai multa grija de tenul meu. Asadar, iata ce indraznesc sa iti cer:

Cadouri de Craciun: articole fashion

Palton lung. Eu stiu ca mi-am cumparat deja geaca de iarna, imblanita, captusita si cu gluga, exact cum trebuie sa fie o geaca de iarna, dar si tu stii ca nu trece o zi fara sa ma gandesc la paltonul ala perfect care asteapta sa ma imbrace cu aceeasi nearbadare cu care il astept eu. Este lung si este roz, l-as purta cu mare drag cand as merge la evenimente sau cand as vrea sa ma simt o lady.

Citește și:

Rochie cu broderie. Daca te intrebi ce as putea sa fac cu o rochie din dantela pe vremea asta, raspunsul este simplu: in localurile pe care le frecventez este multa lume, prin urmare si multa caldura. Nu-ti face griji ca nu am unde sa o port, tu gandeste-te daca vrei sa ma surprinzi cu ea, iar eu ii gasesc imediat un rost. Uite, Revelionul il fac acasa la niste prieteni, deci o voi purta atunci. Ce zici? Te-am convins?

Cizme pana la genunchi. Vreau si eu, Mosule, sa port hanorac oversize cu dres si cizme pana la genunchi. Sau am alta idee de outfit care sigur o sa iti placa si tie: cizme pana la genunchi - dres cu imprimeu - pantaloni din piele scurti - camasa alba - pulover - palarie. Spune tu ca nu suna a o tinuta cuminte si moderna in acelasi timp. Dar, te rog, ai mare grija sa fie cizme pana la genunchi, nu peste genunchi.

Articole fashion de pus pe wishlist-ul de Craciun

Palton lung roz Rochie din dantela cu broderie Cizme pana la genunchi

Citește și:

Cadouri de Craciun: produse de infrumusetare

Parfum Coco Chanel. Aici cred ca imi fortez putin norocul, dar daca nici tu nu mi-l poti aduce, cine altcineva sa o faca?! Nu stiu daca sau cat te pricepi la parfumuri, dar te poti consulta cu doamna ta, Craciuneasa, ea sigur o sa fie de acord cu mine. Este un parfum din 2001 si este indragit de femeile din toate colturile lumii. M-am dat o data cu el si a persistat mirosul pana a doua zi. Nu exagerez, chiar merita toti banii. Bine... stiu ca tu nu dai banii pe cadouri.

Fond de ten Estee Lauder. Mosule, pentru ca vreau sa fiu o fata mai buna care face fapte bune, sa ma bucur de lucrurile marunte si sa stapanesc arta simplitatii, ma gandeam sa renunt la a ma mai da cu fond de ten. Stiu, nu o sa fac mai multe fapte bune daca nu ma mai dau cu fond de ten, dar vreau sa inspir femeile sa isi arate frumusetea naturala si sa invete sa se iubeasca asa cum sunt. Cu toate astea, am nevoie de fondul de ten Estee Lauder Double Wear pentru anumite ocazii, cand vreau sa stralucesc. Tine cont de faptul ca se afla in topul preferintelor mele.

Citește și:

Perie pentru curatarea tenului. Asta ma va ajuta sa imi scot in evidenta frumusetea naturala. Serios, chiar nu pot sa renunt brusc la fondul de ten fara sa il supun unui tratament de ingrijire inainte. Am nevoie de o perie pentru curatarea tenului, de apa micelara, produse naturale, creme hidratante, dar pe acestea mi le voi achizitiona eu, tu vezi daca gasesti in desaga ta o astfel de perie.

Produse de infrumusetare si ingrijire

Parfum Coco Chanel Fond de ten Estee Lauder Perie pentru curatare faciala

Draga Mos Craciun, astea sunt dorintele mele indraznete. Nu-i nimic daca nu poti sa mi le aduci pe toate, comploteaza si tu cu mama, cu surorile si cu matusa, poate dau si ele o mana de ajutor. Oricum ar fi, sa stii ca imi esti cel mai drag si ca abia astept sa am si eu un copil ca sa ii citesc povesti despre tine. Iti multumesc ca existi, Mosule!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Myvisuals

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.