Setari Cookie-uri

Papucii de casa cei mai dragalasi care m-au dat gata instant!

Iarna se numara papucii de casa. Am si eu cinci perechi, desi suntem doar doi in casa, si intentionez sa imi achizitionez alte cateva perechi calduroase, dar si cu imprimeuri deosebite, pentru cei care ne vin in vizita.

Am ajuns la concluzia ca papucii de casa nu sunt niciodata prea multi. Daca vrei sa dai o petrecere sau sa inviti mai mult de cinci persoane la cina, vei constata ca tu o sa fii cea sacrificata, care o sa ramana cu picioarele goale pe gresia rece de dragul invitatilor.

Prin urmare, nu mai sta pe ganduri si urmeaza-mi exemplul: inarmeaza-te cu cat mai multe perechi de papuci de casa. Iti las mai jos modelele care mi-au placut mie in mod special:

Papuci de casa cu interior calduros

Primul lucru de care ma interesez atunci cand vreau sa imi cumpar o pereche de papuci de casa este interiorul acesteia. Pot fi niste papuci simpli, fara niciun fel de imprimeu, dar interiorul trebuie sa fie pufos si super calduros. Pentru ca iarna nu ne dorim altceva decat sa ne stim picioarele in siguranta, cat mai ferite de frig si de tot ce este rece, cum ar fi gresia din bucatarie si din baie. Era stresant cand mama imi striga in fiecare zi "nu mai sta cu picioarele goale", dar cata dreptate ii dau acum si cat de pisaloaga cred ca am inceput eu sa fiu cand le strig la fel prietenilor care nu vor sa poarte papuci in casa.

Citește și:

Papuci de casa

Papuci de casa cu puf Papuci de casa cu buline Papuci de casa cu interior imblanit

Papuci de casa cu animalute

Daca papucii sunt imblaniti, abia dupa imi dau seama cum arata pe exterior. Am trecut prin multe etape chiar si la capitolul "papuci de casa". Pana sa accept in viata mea lucrurile simple, mi-au placut si mie, ca oricui, chestiile pompoase, dar dragalase. Si cand spun asta ma refer la papucii cu capete de animalute. Am fost chiar suparata cand am aflat ca sunt singura din cercul de prietene care nu isi rasfata picioarele intr-o pereche de papuci cu cap de catel. Cand mi-am dat seama ca papucii astia parca sunt prea mult pentru mine, m-am multumit cu o pereche cu animalute imprimate. M-au incantat mult mai mult.

Papuci de casa cu animale

Papuci de casa cu pisici Papuci de casa cu pinguini Papuci de casa cap de catel

Papuci de casa cu imprimeuri deosebite

In urma cautarilor pentru acest material, am gasit in magazinele online papuci de casa cu imprimeu lucrat manual. Si nu doar ca ma incanta ideea, insa sunt si niste modele super dragute carora nu le pot rezista. In aceeasi masura imi plac si papucii decupati. De ce? Stii momentele alea cand esti cumva prinsa intre temperaturi: daca pui papuci de casa imblaniti risti sa iti transpire picioarele, daca stai fara risti sa te imbolnavesti instant? Ei bine, pentru astfel de moment imi doresc o pereche de papuci decupati. Sunt ideali si pentru cand vrei sa urci pana la vecina de scara sa imprumuti o cana cu ulei.

Citește și:
  • Accesoriile de la CCC nelipsite din garderoba de vară
  • Pantofii must-have pentru această primăvară
  • 4 idei de cadou pentru soacra ta

Papuci de casa

Papuci de casa lucrati manual Papuci de casa decupati Papuci de casa lucrati manual

Sincer, astea sunt doar cateva dintre perechile de papuci care m-au dat gata. O sa iti ia ceva timp sa te hotarasti asupra unei singure perechi, dar nu-i nimic, poti sa iei mai multe, mie imi place sa primesc papuci de casa drept cadou de sarbatori.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Gladskikh Tatiana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.