Setari Cookie-uri

Advertorial Cum sa iti simplifici rutina de infrumusetare

Zi de zi se repeta acelasi scenariu: dimineata esti pe fuga, iti este prea somn ca sa ii dedici tenului tau atentia de care are nevoie, iar seara esti prea obosita ca sa respecti toti pasii de ingrijire. Curatare, exfoliere, hidratare, tratament, ca sa nu mai vorbim despre machiaj: ai zeci de produse in portfardul care devine tot mai neincapator si nici nu ajungi sa le folosesti pe toate. A venit insa timpul sa iti stabilesti prioritatile, pentru ca rutina ta de infrumusetare nu are de ce sa devina o corvoada.

Poti arata impecabil chiar daca mai sari peste cativa pasi si nu folosesti un arsenal de produse. Vrei mai mult? Poti cu mai putin! Cum? Iti spunem imediat.

Trei beauty trends populare in acest an

2017 nu a fost un an lipsit de tendinte excentrice. Care au fost insa trendurile castigatoare la capitolul popularitate? The tribal look, cu accente de culori aprinse si machiaj cu desene tribale, asa cum am vazut la Maison Margiela, the statement lips, cu nuante dark pe buze, burgundy sau chiar negru, si maximum minimalism, un look cat mai simplu, care celebreaza frumusetea si trasaturile naturale.

Un machiaj simplu si rapid

In era contouring-ului si a celor mai extravagante tendinte in materie de machiaj, pare o reala provocare sa elimini surplusul de produse si sa te rezumi la un look de zi, minimalist. Insa, daca te numeri printre cei care iubesc acest trend, beauty vloggerul Laura Musuroaea a acceptat provocarea de a face mai mult cu putin, provocare lansata de Pur, si iti arata, in clipul de mai jos, cum poti obtine un make-up de zi foarte cool, cu numai opt produse. Intra pe www.noulpur.ro si descopera mai multe trucuri de machiaj, dar si sfaturi de la cei mai buni specialisti din diferite domenii, despre cum sa faci mai mult cu mai putine resurse.

Asadar, accepti si tu provocarea inspirata de Pur Power Double Decruster, de a face mai mult cu putin? Cu o formula inovatoare, acesta curata mii de vase folosind o cantitate foarte mica de produs. E chiar foarte simplu!


Kudika
4 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.