Setari Cookie-uri

Bleumarin cu negru, combinatia seducatoare a finalului de an pe SevenSins.ro

Noile piese de lenjerie intima propuse pe SevenSins.ro sunt misterioase, cu un aer sofisticat. Culorile seducatoare care predomina sunt bleumarin cu negru, rosu intens si negru elegant.

comunicat de presa

Alaturarile de dantela si tul fin si subtire, catifea, satin sau material elastic sunt prezente la aproape toate piesele noi disponibile pe site. Exceptie fac piesele de lenjerie din colectia Noir Handmade, unde materialul este un latex mat, ce imita la aspect pielea, insa pastreaza confortul materialelor usoare si lejere.

Combinatia cromatica bleumarin –negru, regasita in piesele din dantela, satin si tul, da un aer enigmatic si incitant. Lenjeria intima in aceasta combinatie este deosebita, surprinzatoare si eleganta, si creeaza un sentiment de confort si incredere in sine indiferent de situatia in care este purtata.

Noile piese disponibile pe www.sevensins.ro sunt cadouri ideale pe care o femeie sigura pe ea si le poate face de Sarbatori, pentru a profita din plin de zilele de vacanta, de petrecerile de sfarsit de an si de zilele de iarna relaxate.

Citește și:

Materiale calduroase pentru noptile friguroase

Chiar daca anotimpul nu ne mai permite sa purtam materiale vaporoase cum ar fi tulul sau voalul in ceea ce priveste articolele de pijama, acest lucru nu ne impiedica totusi sa adoptam tinute de dormit lejere si atragatoare in acelasi timp. Un chemise combinat cu un halat pe deasupra este una dintre cele mai inspirate alegeri, iar pe www.sevesins.ro se gasesc o varietate de astfel de compleuri.

Confectionate dintr-un satin gros si ornate cu accente de dantela pe margini, seturile alcatuite din camasa de noapte si halat asortat sunt atat confortabile, cat si elegante. De asemenea, noile seturi de pijamale formate din pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga sunt recomandate persoanelor care pun comoditatea pe primul loc.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.