Setari Cookie-uri

Tricouri cu mesaje pentru barbatii amuzanti din viata noastra

Daca el este un modest si un timid, dar mereu pus pe sotii, fii tu cea care sparge gheata oferindu-i cadou un tricou care dezvaluie adevarata lui personalitate.

Mi-a placut intotdeauna sa fac cadouri personalizate. La prima vedere pare destul de dificil sa alegi un astfel de cadou, insa pentru mine sunt cele care ma scot rapid din impas atunci cand cunosc prea putine despre sarbatorit/a. La o scurta verificare a profilului de Facebook imi pot da seama cam ce ii place respectivului/respectivei si din toate fotografiile, statusurile, piesele share-uite pot extrage un lucru esential pe care sa il transform mai apoi intr-un cadou personalizat. Si iti mai zic ceva, cu un tricou cu mesaj nu poti da gres.

Tricouri cu mesaje personalizate pentru barbati

Dar sa zicem ca cel caruia vrei sa ii faci cadou un tricou cu mesaj este fratele tau cel glumet sau tipul ala chipes din gasca de prieteni pe seama caruia se fac mereu glume din cauza faptului ca dupa fiecare petrecere sau iesire in oras primeste cel putin trei cereri de prietenie pe retelele de socializare. Pentru acesta din urma poti alege un tricou cu un mesaj care ii descrie clar statutul - Membru Asociatia Burlacilor Anonim - in felul asta cele care vor sa ajunga la inima lui sa stie daca isi pot continua planul de lupta ori ba.

Citește și:

Cu siguranta in grupul de prieteni, sau poate chiar in familie, ai pe cineva care pune mare pret pe felul in care arata. Isi petrece cinci zile din sapte tragand de aparate, oglinda din lift ii da ok-ul final inainte sa dea ochii cu lumea, iar fata cu care se afiseaza in lume trebuie sa fie cel putin la fel de sexy ca el. Este constient ca are un corp de invidiat si ca ceilalti barbati nu se ridica la nivelul lui, asa ca mesajul "This could be you" i se potriveste de minune.

Tricouri cu mesaje pentru barbati

Tricou Straight Outta Colentina Tricou pentru burlaci Tricou This could be you

Straight Outta Campton este un film produs de celebrii rapperi Dr. Dre si Ice Cube, care prezinta inceputurile celor doi in industria muzicala. Ei bine, cu siguranta se va bucura si el sa poarte un tricou care sa reprezinte cartierul sau orasul in care a copilarit si care l-a transformat in barbatul care este acum. Gasesti in magazinele online tricouri cu Straight Outta Colentina, Straight Outta Alba Iulia, Straight Outta Craiova, etc.

Citește și:

u stii cel mai bine ce cadou ar fi potrivit pentru barbatii amuzanti din viata ta, dar pot sa iti spun ca niciunul dintre ei nu o sa fie deranjat sa poarte un tricou cu mesaj sugestiv. Daca nu doresti un tricou cu mesaj, poti sa optezi pentru un tricou cu desen amuzant.


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Aysezgicmeli

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.