Setari Cookie-uri

Lenjerie modelatoare sexy: fii cuceritoare de Valentine's Day

Acusi vine Ziua Indragostitilor. Apropo, pica intr-o miercuri. Asta inseamna ca la cina romantica de Valentine's Day ajungi dupa birou. Si trebuie sa arati fabulos! Nu-i asa? Tocmai de aceea, iti propun cateva piese de lenjerie modelatoare sexy care sa te faca sa arati superb si pe dinafara si daca se ajunge fara… dinafara (hihi). :))

Avem dreptul la o cupa-doua de sampanie, de Valentine's, nu, doamnelor? Avem dreptul ca o cina savuroasa, nu, doamnelor? Avem dreptul poate si la niste ciocolata sau un desert, doamnelor, nu-i asa?

Tocmai de aceea, ca sa avem aceste drepturi si sa nu se vada pe silueta, iti propun sa porti lenjerie modelatoare sexy pe sub tinuta senzuala de Valentine's Day.

Poate alegi body-uri modelatoare, poate porti un slip modelator, le gasesti pe toate mai jos in selectia de lenjerie intima de Valentine's Day. Poarta si tu lenjerie modelatoare sexy ca sa fii atragatoare, dar ca sa ascunzi si micile defecte sau cupele in plus de spumant.

BACK TO BLACK. Our latest #AirySensation collection is now in black, delivering the best silhouette & shape 🖤 . . . . #TriumphLingerie #FindTheOne #Shapewear #intimates #AirySensation #newcollection #confidence #JessHart

Citește și:

A post shared by Triumph Lingerie (@triumphlingerie) on

De ce sa alegi lenjerie modelatoare sexy de Valentine’s Day

De ce nu, mai degraba? Cateva dintre motivele pentru care sa porti lenjerie modelatoare sexy de Vday: pentru ca iti sculpteaza corpul, pentru ca iti ascunde micile imperfectiuni, pentru ca nu i se vad cusaturile prin rochii mulate sau diafane, pentru ca tinuta sexy de Valentine's Day va cadea mai bine pe tine...

Pentru ca vei avea alta alura, mai indrazneata, mai fermecatoare, pentru ca poti alege drept lenjerie intima de Valentine's Day si piese cu efect remodelator, intrucat arata atat de senzual.

Body-urile si slipurile cu talie inalta sunt perfecte pentru modelarea abdomenului

Piesele de lenjerie modelatoare sexy s-au inventat pentru sculptarea abdomenului, a soldurilor si a coapselor. Asadar, daca alegi body-uri modelatoare sau un slip modelator, zonele cu probleme de mai sus sunt “rezolvate”.

Citește și:

Tinuta sexy de Valentine's Day – fie ca este vorba de o rochie rosie sau o rochie din dantela neagra, fie ca alegi sa porti un costum cu pantaloni sau bluza eleganta cu fusta de seara – se va aseza mai bine daca porti lenjerie intima de Valentine's Day cu efect remodelator. Apropo, daca alegi o rochie modelatoare in stil furou, garantat el va fi cucerit de look-ul tau! Iar daca alegi un slip modelator cu talie inalta in stil retro, si un sutien dantelat, privelistea va fi de-a dreptul fermecatoare.

Alege dresuri si sorturi pentru remodelarea picioarelor

Insa, nu doar in zona abdomenului sau cea a soldurilor poti avea nevoie de ceva sustinere. Daca alegi sa porti rochii mini, poarta dresuri modelatoare si picioarele tale vor fi perfecte. Mai ales daca porti pantofi cu toc!

Pe scurt, indiferent ce piese de lenjerie modelatoare sexy vei alege sa porti pe sub tinuta sexy de Valentine's Day nu doar ca il vei cuceri prin senzualitate dar te vei simti si tu bine, confortabil si de-a dreptul perfecta! Mai mult, nu va parea ca ai petrecut ore intregi ca sa alegi o lenjerie intima de Valentine's Day din cataloagele Victoria’s Secret! Ci pur si simplu esti tu! Putin ajutata, dar tu! ;)

Citește și:

Sursa foto front page – Matthew Kane/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.