Setari Cookie-uri

Sutiene in set: alege mai mult la pret mai mic!

Nu o sa auzi niciodata o femeie care sa se planga ca are prea multe sutiene. Sutienul este o piesa de lenjerie intima care se schimba des, nu neaparat pentru ca se deterioreaza, ci din simpla noastra dorinta de a avea un model nou.

Sa nu te miri daca prietena cea mai buna incepe sa isi schimbe sutienele ca pe sosete. Eu o inteleg. Sutienul este o necesitate si avem nevoie de el in toate culorile: negru, alb, nude, rosu, cu buline si cu imprimeu floral. Avem nevoie de el si in toate modelele: balconette, fara cusaturi, cu push-up, cu decolteu si choker, etc., dar si din diferite materiale: tul, dantela, bumbac, satin.

Asta pentru ca in zilele noastre purtam sutiene diferite: cand stam in casa (sutien lejer, fara sarme), la intalnile romantice (sutiene din dantela sau tul), la birou (sutien balconette), in club (sutien cu push-up).

Pe toate le gasim sa le cumparam in seturi de cate doua, trei sau patru, la preturi avantajoase. Le poti cumpara pe toate pentru tine, le poti imparti cu o prietena sau le poti face cadou.

Set de sutiene: sutiene cu choker, sutiene balconette

Ca si in cazul bikinilor, se recomanda purtarea sutienelor din bumbac, insa cine ar putea rezista in fata unui sutien cu choker si decolteu adanc?! Acest tip de sutien vine in completarea outfit-urilor de petrecere, de club, cand poti sa lasi la vedere ce ai pe sub bluza. Fie iti iei o bluza semitransparenta, fie iti lasi mai multi nasturi desfacuti.

Citește și:

De partea cealalta sta sutienul balconette, un sutien elegant, cochet, modern. Poti sa il asortezi la o rochie bodycon midi sau la tinuta office, pe sub camasa alba.

In functie de materialul din care sunt confectionate bluzele si puloverele pe care le porti, poti sa alegi daca sutienul sa fie cu model sau simplu, pentru a nu oferi o imagine inestetica.

Sutiene in set Set sutiene cu decolteu adanc Set sutiene blaconette

Sutiene in set pentru toate stilurile

De ceva vreme se poarta sutienele tip bustiera, sutienele bandeau. Sunt, la fel, ideale pentru outfit-urile de club, outfit-urile super cool, cand vrei sa lasi mai mult la vedere, cand vrei sa inciti. Tipele indraznete le vor purta doar cu salopeta si jacheta bomber pe deasupra.

Sutienele fara cusaturi sunt acelea pe care poti conta atunci cand porti o bluza alba sau o bluza mulata si nu ar fi bine sa se vada prin ele forma sutienului si alte cusaturi.

Citește și:

Sutiene in set

Sutiene bandeau Set 2 sutiene Sutiene fara cusaturi

Asa cum spuneam la inceput, sutienele pot fi achizitionate la pachet, pe principiul: alege mai mult la pret mai mic. Cum sa ratezi o asemenea ocazie?! Prinde ofertele online si bucura-te de sarbatori fericite!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.