Setari Cookie-uri

Posete si genti GUESS: modele carora nu le poti rezista

Gentile Guess sunt celebre in toata lumea. Nu-i asa ca tanjesti si tu de ceva timp dupa un model care sa fie doar al tau si sa iti completeze perfect stilul?

Cred ca a venit momentul sa investesc mai mult in mine... in lucrurile care ma fac sa ma simt deosebita. Nu ma intelege gresit, nu sunt genul care pune pret pe aspectul fizic sau pe eticheta hainelor, ma ingrijesc mai mult de minte si de suflet, insa job-ul si mediul in care ma invart pun presiune pe mine si imi cer sa fiu mai atenta la ce haine si accesorii port.

Asa ca ma gandesc sa ma salvez achizitionandu-mi o geanta de la unul dintre cele mai puternice branduri din lume - Guess. Greu de gasit una la pret accesibil, dar nu imposibil.

Genti Guess in modele deosebite

Cand spui geanta Guess te gandesti imediat la una dintre cele mai frumoase, elegante si deosebite genti din cate ai vazut si ai avut. Si nu gresesti. Gentile Guess sunt... one of a kind.

Pentru sarbatorile de iarna cauta modele cu insertii stralucitoare aurii - fie geanta plic, fie clutch, care sa se potriveasca cu rochia stralucitoare. Pentru un party nonconformist, opteaza pentru geanta de mana cu aplicatii intr-o nuanta de albastru decolorat.

Citește și:

Genti Guess

Clutch Guess Plic auriu Guess Geanta de umar Guess

Genti Guess pentru tinute office

Daca stilul tau vestimentar este office sau smart casual, atunci stii ca nu poti sa apari in fata colegilor cu o geanta oarecare. Camasile, rochiile drepte, fustele creion si bluzele din materiale fine nu se potrivesc cu altceva in afara de o geanta Guess deosebita.

Poti sa optezi pentru geanta de umar tricolora, daca obisnuiesti sa te imbraci colorat, geanta neagra cu strasuri pentru outfit-urile smart casual super moderne si geanta Guess bej pentru outfit-urile office clasice.

Genti Guess

Geanta Guess cu strasuri Geanta Guess tricolora Geanta Guess office

Genti Guess pentru evenimente speciale

Un eveniment special cere si o geanta pe masura. Nu zic tinuta, pentru ca tinuta cu care alegi sa te imbraci poate fi o salopeta eleganta alba sau o rochie simpla neagra, dar geanta cu care accesorizezi tinuta poate schimba instant aspectul ei. Asadar, nu scoate din dulap prima geanta care iti este la indemana, propun sa iti cumperi un model nou, special pentru astfel de ocazii. Ce zici? Gentile Guess raman in topul preferintelor, asa ca poti sa te orientezi catre o geanta Guess de dimensiuni mici, cu aplicatii si in culori vii.

Citește și:

Genti Guess

Geanta Guess Luxe Geanta Guess cu tinte Geanta Guess cu aplicatii

Brandul Guess a fost lansat in 1981, in America, de patru frati, fara sa fi avut un background in moda. Pentru ca nu isi permiteau sa plateasca modelele sau celebritatile pentru reclama, au ales sa apeleze la cele aflate la inceput de cariera.

Prima pereche de jeansi lansata de Guess se numea Marilyn si era un model sexy, slim fit.

Gentile Guess sunt celebre in toata lumea. Atat de celebre incat, in cadrul competitiei The Independent Handbag Designer Awards, exista o categorie numita All About the Logo by Guess Handbags.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Vitalij Kupriyanov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.