Setari Cookie-uri

8 reguli vestimentare pe care trebuie sa incepi sa le incalci

Exista reguli de bun simt si reguli vestimentare pe care putine femei le inteleg, dar le respecta.

reguli vestimentare Realitatea este mai simpla de atat. Exista o singura regula care ar trebui sa conteze atunci cand vine vorba despre modul in care alegi sa te imbraci. Daca ti se potriveste, atunci mergi in acea directie. Pentru ca nicio regula nu va putea sa impace caracteristicile fiecarei femei.

8 reguli vestimentare pe care trebuie sa incepi sa le incalci:

1. Cine spune ca nu poti purta alb pe timpul iernii?

Intr-o mare de culori inchise pe timpul iernii, iti garantam ca vei da lovitura cu o aparitie speciala, in alb, la un eveniment. Singurul lucru la care trebuie sa fii atenta este acela al curateniei. Cum vremea pe timpul iernii e foarte capricioasa, e necesara o atentie sporita sa nu te patezi.

2. Un accesoriu bun pentru tot anul

Ochelarii de soare apar in toate afisele si imaginile care reprezinta vara. Dar de ce nu i-ai putea folosi si iarna? Din punct de vedere al protectiei, razele UV pe timpul iernii pot fi la fel de nocive, dar ochelarii de soare reprezinta un accesoriu care iti poate aduce un plus de eleganta. Poti alege din astfel de magazine un model care ti se potriveste si pe care il vei purta 12 luni din 12.

Citește și:

3. Pantofii si geanta chiar trebuie sa fie de aceeasi culoare?

Deseori vei asorta perechea de pantofi cu geanta, dar vor fi si ocazii in care, desi nu au aceeasi culoare, cele doua sa strige dupa tine sa le porti. Tine cont de un singur lucru. Alege culori care se pot completa elegant. Nu trebuie sa aiba aceeasi culoare neaparat. Regula cu care am inceput acest articol trebuie sa domine si aici: bunul gust individual.

4. Evita negrul pe timpul verii

E acea recomandare clasica de care uneori ne-am saturat. Culorile vii nu iti plac atat de mult, dar toti iti spun ca asa ar fi bine sa te imbraci? De ce sa nu poti purta negru pe timpul verii daca iti vine extraordinar de bine? Atata timp cat reprezinta un avantaj clar pentru tine si modul in care te prezinti, mergi in acea directie fara ezitare.

5. Aurul si argintul

De cate ori ai auzit ca nu este bine sa le combini atunci cand iti accesorizezi vestimentatia? Joaca-te cu ele linistita si tine cont de un singur sfat. Poti amesteca metalele atata timp cat toate sunt stralucitoare sau toate sunt mate.

Citește și:

6. Tocuri pentru femeile inalte

De ce? Ca barbatii sa nu se simta intimidati de prezenta ta? Tocurile arata spectaculos pentru o femeie cu picioarele lungi, asa ca, daca intri in aceasta categorie, nu-ti fie teama sa le folosesti cu fiecare ocazie.

7. Rochii lungi pentru femeile scunde

O rochie lunga pentru o femeie mai scunda ar putea chiar sa dea impresia unor centimentri in plus. Singura regula este ca rochia sa fie mulata si sa curga intr-o linie dreapta.

8. Cata piele sa arati

Ori o fusta scurta, ori un decolteu adanc, dar niciodata amandoua in acelasi timp. Poate ca sunt cazuri si situatii in care aceasta regula se aplica, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te simti confortabil si frumoasa doar din cauza unei reguli. Am lasat-o la urma pentru ca, desi este una dintre regulile cele mai raspandite, e si cea mai putin respectata.

Care sunt cele mai absurde reguli vestimentare de care te-ai lovit pana acum?

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock / Copyright DmitryBelyaev

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.