Setari Cookie-uri

Fashion Days aniverseaza 8 ani in Romania, cu reduceri de pana la 70% la sute de mii de produse

Cu ocazia aniversarii, Fashion Days organizeaza pentru toti clientii sai un eveniment de shopping de amploare, cu reduceri de pana la 70% la o gama de sute de mii de produse.

comunicat de presa

fashion days

  • 700.000 de clienti, in 8 ani de trendsetting
  • Cel mai fidel client: 1.800 de comenzi plasate si 2.700 de produse
  • Vanzari de 380 de milioane de euro, fara TVA, in 8 ani de Fashion Days
  • Livrare si retur gratuite la comenzile realizate de clienti cu ocazia aniversarii a 8 ani de Fashion Days

Fashion Days aniverseaza 8 ani de la intrarea pe piata din Romania si anunta ca a depasit, anul acesta, 7 milioane de comenzi plasate de clienti in Romania, Bulgaria si Ungaria. In total, in cei 8 ani, valoarea comenzilor facute de clientii Fashion Days a ajuns la 380 de milioane de euro, fara TVA, la nivel de grup. In Romania, clientii au comandat produse in valoare de 220 de milioane de euro, fara TVA.

Cu ocazia aniversarii, Fashion Days organizeaza pentru toti clientii sai un eveniment de shopping de amploare, cu reduceri de pana la 70% la o gama de sute de mii de produse, de la branduri precum Zee Lane, Pepe Jeans, Furla, Calvin Klein, Desigual, Coccinelle, United Colors of Benetton si multe altele. Evenimentul de reduceri va incepe pe 13 decembrie, in cursul serii, si va continua pe durata intregii zile de 14 decembrie. Clientii care au aplicatia de mobil instalata vor putea beneficia de promotii in exclusivitate, inainte de startul campaniei in website.

Citește și:

aniversare fashion days „Opt ani de Fashion Days inseamna energie investita in schimbare si reinventare, pentru a le oferi clientilor nostri o experienta unica de shopping. Avem alaturi o echipa creativa care a demonstrat ca stie mereu cum sa se adapteze stilului de viata si preferintelor clientilor nostri, aflati in continua miscare. Am cautat si implementat servicii care sa vina in ajutorul lor, precum livrarea diversificata, inclusiv in reteaua de oficii ale Postei Romane si punctele de livrare din Ungaria si Bulgaria, returul gratuit sau serviciul de identificare a marimii potrivite, Fit finder. De asemenea, am extins permanent gama de produse si branduri din portofoliu si doar pentru sezonul toamna/iarna avem peste 27 de noi marci in oferta Fashion Days. Pentru ca momentele aniversare se petrec in familie, suntem bucurosi sa aniversam acest eveniment special alaturi de clientii nostri si sa le rasplatim fidelitatea, oferindu-le sute de mii de produse la preturi reduse cu pana la 70%”, spune Robert Berza, General Manager, Fashion Days.

Citește și:

8 ani de Fashion Days in cifre-record

Site-ul fashiondays.ro a fost accesat de peste 90 de milioane de ori si au fost folositi peste 900.000 de termeni diferiti in cautari. Nu au lipsit nici situatiile inedite, unii vizitatori cautand „drujba pe benzina”, „anvelope de iarna” sau „ciocan rotopercutor”. Vedetele in topul cautarilor pe Fashion Days sunt insa: ceasurile, cautate de 256.000 de ori, rochiile, de 228.000 de ori si costumele de baie, de 132.000 de ori.

Pana acum, cel mai fidel client Fashion Days a plasat 1.800 de comenzi, cu un total de 2.700 de produse.

Aplicatia de mobil Fashion Days ramane preferata clientilor, in luna noiembrie, in Romania, generand 60% din venituri. Clientii care au aplicatia instalata beneficiaza de oferte speciale, vouchere si chiar de campanii de reduceri dedicate.

Citește și:

In cei 8 ani, numarul clientilor de sex masculin a crescut si el, 44% dintre produse fiind livrate catre barbati.

fashion days „Oferta Fashion Days include, in acest moment, peste 40.000 de articole unice, de la 455 de branduri diferite, cele mai multe fiind produse din sezonul toamna/iarna 2017. Fashion Days a fost mereu in pas cu tendintele si ne-am pozitionat, in cei opt ani, ca trendsetter in aceasta parte a Europei, aducand in shop branduri internationale in premiera si colectii unice pe pietele in care activam.

Zilnic fotografiem, in medie, 600 de produse si descarcam peste 90 GB de poze, iar peste 500 de modele ne-au ajutat sa le oferim clientilor nostri o prezentare cat mai fidela a produselor, prin cele 12 milioane de fotografii pe care le-am facut in cei 8 ani de Fashion Days”, spune Robert Berza.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.