Setari Cookie-uri

Halate satinate stil kimono - fii eleganta si in casa!

Inainte de toate, trebuie sa recunosc ca acest material ma face sa imi doresc sa ajung cat mai repede acasa. Acasa ma asteapta iubitul si pisicuta noastra, adica dragoste, caldura si liniste, dar si un halat satinat care ma face sa ma simt sexy si eleganta chiar si atunci cand gatesc sau fac curatenie.

Anul asta am primit cadou primul meu halat satinat stil kimono. Surprinzator, a venit din partea mamei mele, si zic "surprinzator" pentru ca ea nu este genul care sa imi sugereze sa ma imbrac mai feminin si mai elegant, sau sa ma aranjez mai mult.

Asadar, am luat cadoul, m-am bucurat si am profitat la maxim de el. As profita si acum, dar iarna nu este tocmai indicat sa porti o rochita scurta si super subtire, nici macar in casa. In cazul asta, e timpul sa imi achizitionez unul la fel de sexy, dar varianta lunga.

Halate stil kimono cu imprimeuri florale

Halatele stil kimono se impart si ele in mai multe categorii. Una dintre acestea este reprezentata de halatele satinate cu imprimeuri florale. Halatele de casa cu model floral sunt elegante si se potrivesc femeilor indragostite de viata, de soare si caldura, de culoare si iubire. Le gasim atat in varianta foarte scurta (abia daca iti acopera posteriorul), medie (pana deasupra genunchiului) si lunga (putin deasupra gleznelor).

Citește și:

Poti chiar sa iti primesti invitatii mai apropiati imbracata intr-un halat satinat cu imprimeu floral. Sau ai putea sa schimbi putin regula de baza a petrecerii in pijamale si, in loc de clasica pijama, tu si prietenele tale sa va bucurati de o petrecere in halate satinate de neuitat.

Halate kimono cu imprimeuri florale

Vezi oferta de halate stil kimono satinate

Halate satinate stil kimono elegante

Despre halatele satinate stil kimono intr-o singura culoare si fara imprimeu, eventual prevazute pe alocuri cu dantela, spun ca sunt cu mult mai elegante si mai incitante decat modelele despre care am vorbit mai sus. Acestea sunt pentru zilele petrecute in doi, pentru atunci cand vrei sa il seduci si sa il faci sa se reindragosteasca de tine pentru a zecea oara.

Sau mai poate fi imbracat atunci cand ramai singura si te pregatesti de o sesiune de infrumusetare home made, cand nu vrei sa te deranjeze nimeni din momentele tale de diva. Opteaza pentru un halat satinat stil kimono alb, negru, nude, visiniu, rosu sau albastru.

Citește și:

    Halate kimono

    Vezi mai multe modele de halate satinate kimono

    Spune-mi tu acum: nu iti doresti sa iti cumperi de urgenta un halat satinat si sa dai fuga acasa la iubitul tau si sa ii pregatesti cina? Tu spune-i ca il iubesti, iar el iti va multumi ca iti faci timp pentru el si ca i-ai permis sa faca parte din viata ta.

    Sursa Foto Front Page: Shutterstock

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.