Setari Cookie-uri

O poseta - mai multe posibilitati de purtare: de zi si de seara

Cel mai mult ma bucur atunci cand gasesc un accesoriu care imi ofera posibilitatea de a-l asorta la mai multe combinatii vestimentare. Nu am inca stilul definit, asa ca sunt mereu in cautarea gentilor care sa mearga atat cu pantofi sport, cat si cu cei office sau cei eleganti, cu tocuri inalte.

Pentru materialul de astazi am ales o poseta neagra, de dimensiune medie, pentru ca asta o face sa fie usor de introdus in orice tip de tinuta. De asemenea, desi este o geanta de mana, este prevazuta si cu o bareta ajustabila ca sa poata fi purtata pe umar.

Iti las mai jos combinatiile vestimentare in care ma gandesc ca as introduce-o eu, insa tu poti sa iti lasi imaginatia sa zburde si sa faci ce combinatie vrei.

Poseta neagra in outfit de seara

Daca este o poseta eleganta, este clar ca se potriveste in (aproape) orice combinatie de seara. Nu o poti lua cu tine la nunta, dar poti conta pe ea cand iesi in club sau atunci cand mergi la un eveniment monden. Tinuta la care m-am gandit este alcatuita dintr-o fusta midi cu tul si imprimeu floral, top cu decolteu adanc prevazut cu dantela si cardigan lung. Incaltamintea cu toc este obligatorie.

Poseta neagra in tinuta de seara

Alege alt model de geanta

Citește și:

Poseta neagra in outfit smart casual

Ma bucur sa vad ca oamenii sunt din ce in ce mai atenti la hainele pe care le poarta si ca stilul casual se duce usor in zona de smart casual. Pantalonii drepti au fost printre vedetele anului, asa ca eu iti propun sa asortezi aceeasi poseta neagra la un outfit alcatuit din pantaloni drepti cu imprimeu floral, camasa cu imprimeu multicolor si ghete negre. O palarie neagra si un palton iti asigura un outfit de nota 10.

Poseta neagra in outfit smart casual

Vezi mai multe modele de genti

Poseta neagra in tinuta office

Orice tinuta office se va bucura sa aiba alaturi o poseta neagra cum este cea din imaginea alaturata. Sacoul si camasa, pantalonii la dunga si fusta creion, pantofii stiletto si pantofii oxford, toate se potrivesc de minune cu aceasta minunata geanta.

Este potrivita daca dupa terminarea programului ai o alta intalnire, romantica sau cu prietenele, si nu vrei sa cari dupa tine tot ce caram de obicei intr-o zi obisnuita petrecuta la birou (caserole in care am tinut mancarea de pranz, sticle goale, etc.).

Citește și:

Poseta neagra in tinuta office

Modele diferite de genti

Poseta neagra in tinuta romantica

Si la intalnirile romantice poti sa vii insotita de poseta neagra din imagine. Asorteaz-o la o rochie cu imprimeu floral si o pereche de cizme lungi peste genunchi sau botine. Daca ma gandesc mai bine, poti sa te imbraci asa la petrecerea de Anul Nou.

Pune in geanta strictul necesar: portofelul cu bani si acte, un ruj, un parfum mic, servetele umede si cheile de la casa.

Poseta neagra in tinuta romantica

Modele de genti pentru orice ocazie


Colectia ta de genti poate sa contina toate modelele din lume, cele mai sofisticate si nemaintalnite genti, dar sa nu iti scape din vedere geanta aia simpla care se potriveste cu orice. Doar asa vei iesi din orice impas atunci cand nu stii cum sa te imbraci la un eveniment.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Tiko Aramyan

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.