Setari Cookie-uri

Fii o diva in haine cu aplicatii din pene

Hainele cu aplicatii din pene pot parea pretentioase pentru multe dintre noi, dar indata ce le descoperi farmecul, te vei indragosti de ele. Sunt magice, as putea spune. Iti dau asa o senzatie ca nu apartii acestei lumi, ca ai fost teleportata dintr-o alta epoca ca sa dai lectii de stil celor din prezent.

Nici eu nu am purtat haine cu pene pana acum, dar ma incanta ideea. Pentru ca, asa cum spuneam intr-un alt material, la 30 de ani ma simt pregatita sa renunt la hainele vechi si sa imbrac tot ce este mai deosebit si mai fashion. Rochia cu pene este o piesa vestimentara fashion, la fel si jacheta cu pene, deci ar putea fi asta un start bun pentru mine.

Vin sarbatorile de iarna, ocazia perfecta sa imbracam o haina cu pene. Ce spui|? Esti de acord cu mine?

Rochie dreapta cu pene de strut

La un eveniment la care nu ai habar cu ce sa te imbraci poti sa iti faci aparitia intr-o rochie dreapta cu pene si maneci evazate. Nu este o rochie simpla, este o rochie eleganta neagra cu imprimeu inimioare argintii. Penele de strut aplicate in parte de jos se pot detasa cu usurinta lasand rochia pentru ocazii mai putin pretentioase. Incaltamintea cu toc este obligatorie.

Citește și:

Rochie cu pene

Alege alta rochie cu pene

Rochie catifelata cu pene

Rochia catifelata prevazuta cu pene pe umeri se adauga celorlalte tinute simple, dar cu personalitate, pe care ai putea sa le porti in noaptea de Revelion. Fie ca petrecerea se tine la un restaurant, int-un club sau acasa la cineva, rochia asta se integreaza perfect in orice situatie. Nu este nici prea mult, dar nici prea putin.

Rochie catifelata cu aplicatii din pene

Rochii cu aplicatii din pene

Rochie casual cu pene

Fashionistele sunt recunoscute dupa stilul lor excentric. Daca le intalnesti pe strada, le observi dintr-o multime de 10 persoane, pentru ca ele nu se imbraca niciodata obisnuit. Ce noua ni se pare potrivit pentru o tinuta de seara, ele vor purta la ora 2 dupa amiaza. Asa si cu rochia cu pene. Cate dintre noi ar indrazni sa o imbrace la locul de munca? Prea putine. Doar ca modelul din imaginea alaturata este un model casual, deci de ce sa nu incerci?

Citește și:

Rochie cu aplicatii din pene

Alte rochii cu pene

Jacheta eleganta cu pene

Jacheta cu pene este o piesa vestimentara eleganta, extravaganta. Este tinereasca, dar vine excelent si pe doamnele cochete trecute de varsta a treia. Se potriveste in aceeasi combinatie cu fusta creion si cu rochia bodycon midi, cu pantalonii cu talie inalta si bluza din matase. Plus ca, seara cand vrei sa iesi din local si este racoare o sa te incalzeasca cat trebuie.

Jacheta cu aplicatii din pene

Haine cu aplicatii din pene


E dreptul tau sa fii altfel atunci cand iti doresti! Indrazneste si adopta in fiecare zi alt stil vestimentar! Incepe la petrecerea de Anul Nou, incepe cu rochia cu aplicatii din pene!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Salome Hoogendijk

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.