Setari Cookie-uri

Cel mai bine imbracate vedete ale anului: insta-top

Pentru ca am trecut in 2018 dar mai ales pentru ca sunt mereu cu ochii pe celebritatile de la Hollywood, pe instagram, am adunat intr-un top cel mai bine imbracate vedete ale anului. Eu am ales 8 staruri printre preferatele mele. Descopera-le mai jos!

Ma intereseaza intotdeauna cum se imbraca starurile si asta pentru ca stilul celebritatilor, alaturi de street style, traseaza liniile trendurilor in sezoanele viitoare.

Urmaresc atat cele mai interesante aparitii pe Covorul Rosu (de abia astept sa vina Golden Globes si Oscarurile, precum si restul decernarilor din Sezonul Premiilor) cat si care este cea mai sexy vedeta in viata de zi cu zi, atunci cand nu mai exista o armata de stilisti imprejur.

De la vedete insarcinate, pana la staruri post-nastere, care arata impecabil, pana la viitoare membre ale Casei Regale Britanice sau actrite girl next door, le-am adaugat pe toate mai jos, intr-un insta-top cu cel mai bine imbracate vedete de la Hollywood.

Printre cel mai bine imbracate ale anului se afla Meghan Markle

Si pentru ca va fi viitoarea sotie a Printului Harry si pentru ca era deja un super-star in vestimentatie in serialul Suits si mai ales pentru ca se imbraca fenomenal, atat pe strada cat si la evenimente ceva mai simandicoase, la Palatul Regal, sa zicem.

Citește și:

De aceea am ales-o pe Meghan Markle, pe care o consider cea mai sexy vedeta a anului. Are un ten superb, are un par perfect, un corp tonifiat si alege mereu tinute chic. That’s a winner in my book!

Beyonce este vedeta cu cel mai mare talent in a transforma o tinuta casual

Nu ar exista un top cu cel mai bine imbracate vedete fara Queen Bey! Si asta o spune o ne-fana a cantaretei. Nu ma pot declara fana a muzicii ei, insa stilul ei vestimentar ma convinge de fiecare data ca este super-star!

De ce o ador pe Beyonce cand vine vorba de tinutele alese? Simplu: pentru ca are wow-ul acela care transforma orice stil – fie si blugi cu tricou – intr-un outfit statement.

Citește și:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

J.Lo este intotdeauna cea mai sexy vedeta

Jennifer Lopez este una dintre cele mai elegante aparitii pe Covorul Rosu. Machiajul este impecabil. Parul este perfect. Si nu pare ca imbatraneste vreodata. Asa ca… Meghan Markle, ai competitie la titlul de cea mai sexy vedeta!

Nu puteam sa discut despre cum se imbraca starurile fara sa vorbesc de Jenny from the Block. Aici in Balmain, dar o poti urmari pe instagram sa vezi ca si cele mai banale tinute ale sale depasesc 1 milion de aprecieri.

But first... 🤳👄 @Balmain

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Dintre cele mai cunoscute vedete ce urmeaza sa nasca Jessica Alba este mereu impecabila

Nu fac discriminari de niciun fel. Asa ca, la capitolul vedete insarcinate, o aleg oricand pe Jessica Alba la alegerea tinutelor.

Citește și:

Se imbraca mereu bine, atat pe red Carpet, cat si la birou (ea conduce o afacere de mega succes!) sau pe strada. Si in plus: arata in continuare de 20 de ani!

Lady Gaga este in continuare una dintre cele mai spectaculoase aparitii

Ma bucur ca Gaga s-a mai potolit. Desigur, avea nevoie de o exprimare artistica, de un stil aparte care s-o puna pe harta. Insa, trebuie sa spun ca imi place mai mult stilul lui Lady Gaga de acum.

Citește și:

Este un stil matur, la fel de spectaculos si excentric, fara doar si poate, insa un stil purtat de o femeie matura. Este intotdeauna printre cel mai bine imbracate vedete, din punctul meu de vedere. Si asta se vede la felul in care un outfit casual este prilej de sofisticare.

On the way to see Lionel. 🌹

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Blake Lively a aratat perfect dupa nastere

Am vorbit despre vedete insarcinate si totusi nu am mentionat-o pe Blake Lively, desi este cu siguranta o aparitie, si cu burtica de gravida si fara.

Insa, pe sotia lui Ryan Reynolds am pastrat-o pentru categoria de cea mai sexy celebritate si cel mai bine imbracata celebritate, dupa nastere. Intotdeauna alege hainele care o avantajeaza, fie si un mini-surplus de centimetri.

@vancityreynolds didn’t even do one outfit change from the sidewalk to the inside. (Lazy)

Citește și:

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Reese Witherspoon nu are cea mai clasica tipologie corporala dar e mereu impecabila

Reese Witherspoon nu are cel mai usor de imbracat tipologie corporala si nici faciala de altfel (este printre putinele celebritati cu chipul in forma de inima). Cu o silueta mar, cu coapsele destul de pronuntate, cu niste nasteri la activ si actrita arata perfect intotdeauna.

Desigur si pentru ca lucreaza serios sa fie tonifiata – Kudos to that! – dar si pentru ca stie sa aleaga hainele ce o avantajeaza.

Have you ever seen a cuter #BeanieBaby? ❤️ #LoveMyLab #HalloweenPrep

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Chrissy Teigen are cele mai young & hip tinute

Pe sotia lui John Legend o ador. Mai ales pentru postarile si raspunsurile acide si destepte pe care le ofera celor mai carcotasi dintre urmaritori, atat de insta cat si pe twitter. Dar o mai ador si pentru retetele ei gourmet si pentru alegerile vestimentare.

Citește și:

Pe Teigen o consider una dintre cele mai frumoase aparitii pe Covorul Rosu dar si in viata de zi cu zi. Si asta pentru ca e mereu tanara, young, e proaspata ca o adiere, printre starurile ce au un stil imprimat pe care mizeaza. Pot spune ca pe Chrissy Teigen o ador pentru ca mereu se reinventeaza.

Ti-am prezentat cel mai bine imbracate vedete din punctul meu de vedere. Daca si tu urmaresti cum se imbraca starurile si ai alte opinii, te rog, impartaseste-le!

Sursa foto front page – Pagina oficiala de facebook Jennifer Lopez, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.