Setari Cookie-uri

Pantalonii scurti din piele sunt cool: cum ii porti

Garderoba ta cere o reimprospatare, asa cum si dulapul meu tanjeste dupa ceva nou. Visatoare si pasionata de liste, mi-am creat deja wishlist-ul cu piesele vestimentare de care stiu sigur ca am nevoie in 2018. Printre acestea se numara pantalonii scurti din piele.

Mi se pusese pata pe ei inca de anul trecut, dar abia astazi am gasit timp sa ii caut in magazinele online. Din fericire, nu mi-a fost greu sa gasesc un model pe placul meu, ba chiar am gasit mai multe modele in care m-am imaginat imbracata.

Mi-au placut in mod special pantalonii scurti din piele cu talie inalta, pe care ii pot introduce atat in tinutele de club si de zi cu zi, cat si in cele pe care le port la locul de munca.

Pantaloni scurti din piele: outfit all black

Daca ma intrebi pe mine, cel mai bine da o pereche de pantaloni scurti din piele intr-un outfit all black. Ce vedem in imaginea alaturata este un outfit ideal pentru party, pentru o seara reusita petrecuta in club, dar daca vrei ceva putin mai... decent, inlocuieste bustiera sexy cu un maiou negru. Si atat.

Pantaloni scurti din piele

Alege alti pantalonii scurti din piele

Pantaloni scurti din piele: outfit romantic

Poti sa imbraci pantalonii scurti din piele si la intalnirile romantice. Am gasit perechea perfecta pentru o astfel de ocazie: pantalonii scurti din piele roz cu talie inalta. Fie ca alegi sa ii porti cu sandale cu toc ori cu tenisi albi, completeaza tinuta cu un tricou alb.

Citește și:

Pantaloni scurti din piele

Pantaloni scurti din piele colorati

Pantaloni scurti din piele: outfit smart casual

Cine a zis ca nu poti sa te prezinti in fata sefilor imbracata in pantaloni din piele s-a cam inselat. In zilele noastre indraznim sa facem multe combinatii vestimentare, iar printre acestea se afla si cea dintre pantalonii scurti din piele, camasa si sacou.

Poti completa outfit-ul cu botine, ghete sau pantofi oxford.

Pantaloni scurti din piele

Modele pantaloni din piele scurti

Pantaloni scurti din piele: outfit casual

Eu vreau sa introduc pantalonii scurti din piele in outfit-uri lejere, de zi cu zi. Vreau sa ii port cu ghete sau adidasi, cu dres si sosete, cu pulovere si hanorace. Norocul meu este ca se poate, iar pentru astfel de tinute am ales pantalonii scurti din piele cu model discret.

Pantaloni scurti din piele

Oferta pantaloni scurti din piele

Pantaloni scurti din piele: outfit girly

Pantalonii scurti din piele ecologica pe care ii vedem in imaginea alatura m-au dus cu gandul la un outfit super girly in completarea carui vin bluza sau puloverul oversize si pantofii stiletto.

Citește și:

Paltonul este piesa must have. Ai mai putea adauga o palarie si geanta mica de umar.

Pantaloni scurti din piele

Vezi pantaloni scurti din piele


Tie cum iti place cel mai mult sa porti pantalonii scurti din piele? I-ai accepta intr-o tinuta office, cu sacou si pantofi stiletto, sau preferi sa ii tii pentru iesirile in oras?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By AS photo studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.