Setari Cookie-uri

Spune cele mai frumoase povesti de iarna cu PANDORA

PANDORA si Disney au colaborat pentru a crea bijuterii unice, care sa surprinda magia si povestile minunate ale copilariei noastre, aducand la viata personaje indragite si lumi de basm.

comunicat de presa

PANDORA

Perioada sarbatorilor de iarna este poate cea mai frumoasa din intregul an. Spune povestea iernii tale alegand bijuteriile PANDORA si PANDORA Disney, care vor deveni simboluri ale amintirilor tale de suflet si ale momentelor de neuitat petrecute alaturi de cei dragi. Spectaculos si coplesitor, cosmosul reprezinta una dintre principalele surse de inspiratie pentru PANDORA.

In plus, PANDORA si Disney au colaborat pentru a crea bijuterii unice, care sa surprinda magia si povestile minunate ale copilariei noastre, aducand la viata personaje indragite si lumi de basm.

PANDORA

Stele cazatoare. Noua serie Fatetele iernii include bijuterii finisate manual, impodobite cu zirconiu cubic sclipitor si realizate din argint 925 obtinut din surse etice. Luand forma urmei lasate pe cer de o stea cazatoare, cerceii fini, disponibili in doua variante, si pandantivul agatat pe un lant delicat creeaza un efect impresionant, stralucind cu fiecare miscare a ta. Completeaza-ti look-ul si cu un inel deschis, pe care il poti combina cu alte inele din metale diferite – cerul este limita.

Citește și:

bijuterii Povesti nemuritoare. Iarna aceasta, calatorim din nou in Regatul de Gheata – Frozen, alaturi de PANDORA Disney. Acest film premiat cu Oscar a devenit un clasic modern, fiind construit in jurul legaturii stranse dintre surori, care le ajuta sa depaseasca orice obstacol. Personalitatile puternice, dar atat de diferite ale celor doua surori sunt reflectate in vestimentatia lor, fiind apoi reprezentate in bijuteriile din Seria Frozen. Asorteaza pe bratara ta talismanele Rochia Elsei si Rochia Annei, realizate din argint 925 si email colorat. Adauga veselul talisman Olaf, din argint 925 cu email alb si portocaliu, sau talismanul cu inscriptia „Let it go”. Sau alege talismanele din argint 925 si sticla de Murano, in culorile simbolice pentru Elsa si Anna.

#DOPANDORA #DOGetWhatYouWishFor #DOSeeTheMagic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.