Setari Cookie-uri

Modele de colanti la pret prea bun pentru cat de bine arata!

La inceput de an, reimprospateaza-ti garderoba si fa loc printre celelalte haine care te caracterizeaza colantilor cu imprimeuri deosebite. Ii gasesti in magazinele online la preturi prea bune incat sa ratezi oferta.

Oricat de mult ar incerca unele dintre noi sa fuga de colanti, nu pot scapa. Colantii sunt peste tot si, chiar daca nu ne dam seama, sunt o necesitate. Sunt confortabili si sunt mereu la indemana cand avem nevoie sa punem rapid ceva pe noi ca sa iesim din casa.

Trebuie doar sa stii ca nu poti sa ii porti ca pe o pereche obisnuita de pantaloni si nici ca pe dresuri. Eu recomand a se purta cu bluze oversize, cele care acopera posteriorul, astfel nu o sa te intrebi cand mergi pe strada de ce toate privirile sunt atintite asupra ta.

Colanti din catifea

Daca iti iese in cale o pereche de colanti din catifea, pune-o rapid in cosul de cumparaturi si finalizeaza tot atunci comanda. Nu te intalnesti des cu un astfel de model, iar atunci cand ti se afiseaza si la un pret acceptabil, nu ai niciun motiv sa inchizi pagina si sa te prefaci ca nu ai vazut oferta.

Am gasit colanti din catifea in trei culori fascinante: grena, turcoaz si negru. Le vreau pe toate.

Citește și:

Colanti catifea

Vezi produsul

Colanti imprimeu leopard

Stiu ca nu este un imprimeu usor de acceptat, insa colantii cu imprimeu leopard sunt speciali. Multe dintre voi probabil sunt tentate sa spuna ca ar purta acesti colanti doar in casa, in weekend-uri, dar tin sa va contrazic.

Pune colantii cu imprimeu leopard in aceeasi combinatie cu un tricou alb/negru oversize, jacheta de piele si tenisi si o sa obtii un outfit de zi cu zi super cool. Fashionistele ii poarta cu botine si pantofi stiletto.

Colanti imprimeu leopard

Vezi in magazin

Colanti imprimeu sarpe

Hey, 2018 e anul schimbarilor si al provocarilor, e anul in care depasim limitele si nu ne pasa de ce ar putea spune gura lumii.

Asta inseamna ca poti purta fara retineri colantii cu model imitatie de sarpe. Si am ales un model intr-o nuanta la fel de indrazneata, un model pe care nu il poti imbraca la locul de munca, dar cu care vei face senzatie la evenimente si la iesirile cu prietenele.

Citește și:

Colanti imitatie sarpe

Vezi pret

Colanti cu imprimeu Dia de los Muertos

Fie el imprimeu de Halloween, nu inseamna ca trebuie sa astepti luna noiembrie ca sa ii imbraci. Colantii cu imprimeu inspirat din sarbatoarea mexicana - Dia de los Muertos - sunt un must have.

Poarta-i de dimineata pana seara, poarta-i oricand ai chef, chiar si la birou, daca seful tau nu este reticient in ceea ce priveste outfit-urile indraznete la locul de munca. Dar ai grija sa ii introduci in combinatii cu simple, cu tricouri simple si incaltaminte casual.

Colanti imprimeu Halloween

Vezi aici produsul


Pe mine modelele de sus m-au convins. Nu am fost niciodata impotriva colantilor, asa ca mi-a fost usor sa ma las purtata de val la vederea colantilor cu imprimeuri deosebite. Ca sa nu mai zic de pretul lor, care este avantajos pentru oricine. Profita si tu de oferta si bucura-te de outfit-urile cool pe care le poti crea cu ei!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Shark Lina

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.