Setari Cookie-uri

Stilul lui Meghan Markle: de ce imi place cum se imbraca

Pe Meghan Markle am remarcat-o in Suits, desigur. Si cum nu personajele sau intrigile destul de telenovelistice pentru mine m-au atras la acest serial, marturisesc ca m-am uitat si ma uit la Suits pentru… haine!

Da, in Suits vezi mereu cele mai chic tinute! Si personajele masculine sunt bine imbracate, dar personajele feminine sunt WOW! Asa am remarcat stilul lui Meghan Markle. Meghan Markle drept Rachel Zane.

Apoi am descoperit-o pe instagram si pe langa faptul ca m-au fascinat felurile de mancare pozate de ea, mi-a placut mult si cum se imbraca Meghan Markle, cea reala, cea in viata de zi cu zi.

Viitoarea sotie a Printului Harry este o gura de aer proaspat in randul vedetelor hollywodiene. In sensul ca are o garderoba desteapta, construita de cele mai multe ori pe articole ce nu se demodeaza. Pe piese cu vibe clasic, insa actual, feminin, urban si cu atitudine.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle this afternoon visited @reprezentradio in POP Brixton to see their work supporting young people through creative training in radio and broadcasting. 📸PA

Citește și:

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Stilul lui Meghan Markle este smart-casual-posh

Markle poarta adesea camasa clasica, fuste midi din piele sau din texturi interesante, pumps negri ori in tonuri neutre. De altfel, intreaga gardeorba a lui Meghan Markle este un mix de tinute elegante relaxate. Un stil smart-casual cu o anumita pretiozitate data de feminitate, cu rafinamentul liinilor simple.

Am gasit-o si in tinute de seara si trebuie sa spun ca stilul lui Meghan Markle este la fel de simplu si curat si la ocaziile speciale. De aceea cred ca nu va avea nicio problema sa fie in sincron cu vestimentatia in Familia Regala. Desi, cred ca actrita din Suits va aduce un plus de tinereste si freschete.


De ce imi place cum se imbraca viitoarea sotie a Printului Harry

De ce imi place cum se imbraca Meghan Markle? Pentru ca opteaza pentru tinute elegante relaxate si care aparent s-au intamplat fara pic de effort. Imi place stilul lui Meghan Markle pentru ca desi este aproape clasic, basic, simplu, cum vrei sa ii spui, reuseste sa fie si young, feminin si actual.

Citește și:

Ea alege adesea tinute cu jeans, trenci, esarfa drapata la gat si geanta maxi de mana. Un mix atat de simplu si de efect incat ar putea fi oricare dintre noi in locul ei. Tocmai asta are stilul ei: are acel ceva “relatable”, cum ar zice americanul. Acel ceva cu care te identifici.


Cum recreezi stilul lui Meghan Markle

Da, Meghan Markle este un fel de Girl Next door, daca fata din vecini sta la Palatul Kensington! Si tocmai pentru ca stilul lui Meghan Markle este atat de apropiat si de firesc, de effortless si de feminin, m-am gandit sa recreez vestimentatia ei, intr-o tinuta cu propuneri pe care le gasesti in magazinele online de la noi.

Citește și:

Daca vrei sa adaugi tinute elegante si relaxate gardeorbei tale, daca vrei sa fii si tu mai aproape de vestimentatia in Familia Regala, inspira-te din outfitul pe care ti-l propun mai jos.

Alege si tu stilul lui Meghan Markle

Palton in stil Meghan Markle Geanta de calitate Camasa alba

Fusta conica Pumps chic Accesoriu de cap


Ca sa copiezi felul cum se imbraca Meghan Markle, ai nevoie de linii simple si feminine, de piese vestimentare firesti. Ai nevoie de o camasa clasica alba, dar cu un ceva altfel. De exemplu, acest model are un guler usor rotunjit, de scolarita. Ai nevoie de o fusta conica. Dar nu una basic. Ci una, cu un twist, precum un volan sau un drapaj pe bie, ce curge feminin. Alege mereu paltoane aproape simple, cu talia marcata, eminamente ladylike. Ai nevoie de accesorii clasice, chic si de mici accente de culoare si gata, vei fi imbracata ca viitoarea sotie a Printului Harry!

Citește și:

Sursa foto front page – Pagina oficiala de facebook Meghan Markle, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.