Setari Cookie-uri

Lenjerii de pat cu cele mai simpatice imprimeuri pentru zile senine

Alege dintre numeroasele lenjerii de pat modelele care iti insenineaza diminetile, te binedispun si care te ajuta sa adormi cu zambetul pe buze.

Stii si tu ca alegerea lenjeriei de pat nu este o sarcina usoara. Poti pierde ore intregi incercand sa gasesti ceva care sa iti placa si sa reziste luni, chiar ani intregi.

Parerea mea este ca lenjeria de pat trebuie sa fie in culori vii si cu imprimeuri vesele, pentru ca nimeni nu vrea sa adoarma nervos fara sa isi dea seama de ce. Daca de zi cu zi esti obisnuita sa porti haine intunecate, haine negre, pentru ca asa te simti cel mai bine, e ok ca atunci cand ajungi acasa sa renunti la negru si sa imbraci pijamelele cu floricele si sa stai in patul tau de printesa. De aceea am urmatoarele propuneri pentru tine:

Lenjerii de pat pentru iubitorii de animale

Oricat de tare as iubi animalele, niciodata nu m-a incantat ideea de lenjerie de pat cu animalute. Asta pana sa vad modelele din colajul de mai jos. Cand iti este dat sa vezi ceva atat de deosebit, nu ai cum sa ii rezisti.

Citește și:

Daca ai un animal de companie, probabil ca lenjeria ta de pat are deja un model, 3D chiar, dar daca nu ai, iti recomand lenjeria de pat cu pisicuta dormind in mijlocul patului.

Atentie: posibil sa iti placa atat de tare imaginea si sentimentul pe care ti le lasa lenjeria asta de pat incat o sa vrei ca in locul imprimeului sa fie un animalut real, si uite asa te trezesti cu animal de companie pentru urmatorii 15 ani.

Daca esti iubitoare de cai, imprimeul pentru lenjeria de pat este si mai deosebit. Sau daca ai o prietena care ar fi in stare sa doarma cu caii in pat, atat de mult ii venereaza, aceasta este o idee de cadou geniala.

Lenjerii de pat cu animale

Lenjerie de pat cu catel Lenjerie de pat cu cal Lenjerie de pat cu pisica

Lenjerii de pat cu imprimeuri inedite

E normal sa fii pretentioasa cand vine vorba de lenjeria de pat. Cum iti asterni, asa dormi, si ca sa dormi bine e musai sa ai lenjerie de pat curata si subtil parfumata, dar si cu un imprimeu deosebit. Pe mine una chiar imi influenteaza starea de spirit imprimeul si culoarea lenjeriei.

Citește și:

Daca nu ai inca un partener si ai un pat mare numai pentru tine, ar trebui sa incerci lenjeria de pat care te va arata ca o printesa in timp ce dormi. Si mai este lenjeria de pat cu astronaut care l-ar face pe orice barbat sa se simta puternic si special.

Si daca tot vorbim despre cum sa avem un somn linistit si sa ne bucuram mai mult de lenevitul in pat, vreau sa precizez ca din camera in care dormi nu ar trebui sa lipseasca lumina calda, lumanarile parfumate si un saculet cu lavanda.

Lenjerie de pat cu imprimeuri

Lenjerie de pat astronaut Lenjerie de pat leu Lenjerie de pat printesa

Pentru o lenjerie de pat rezistenta si cu un grad mare de confort, alege lenjeria de pat din bumbac. Nu ai vrea ca modelul tau preferat sa se deterioreze repede si sa nu mai ai de unde sa faci rost de unul asemanator.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.