Setari Cookie-uri

5 genti de voiaj mici - optiuni perfecte pentru bagajul de mana intr-un city break

E timpul sa pleci intr-un city break! Ofertele sunt irezistibile, dar nu despre asta vreau sa iti vorbesc, ci despre bagajul de mana pe care il vei lua cu tine. Ai nevoie de strictul necesar si o geanta de voiaj mica.

Cel mai mult imi place cand plec in vacanta si nu sunt nevoita sa car dupa mine mult bagaj. Da, imi doresc si eu sa combin haine si sa obtin cele mai cool outfit-uri pe care apoi sa le fotografiez si sa le postez pe retelele de socializare, dar am inteles ca pot sa fac asta si fara sa umplu doua trolere cu haine, accesorii si cosmetice. Asadar, cel mai mult imi place cand nu am bagaj de cala si reusesc sa bag intr-o geanta de voiaj mica strictul necesar.

Strictul necesar inseamna, de obicei, cateva cosmetice, periuta de dinti, doua perechi de pantaloni, lenjerie intima de schimb si, in functie de sezon, 2-3 bluze sau pulovere, iar geanta de voiaj ar putea fi una dintre urmatoarele de mai jos:

Genti de voiaj mici si vesele

Daca drumul de acasa pana la aeroport si de la aeroport pana la cazare nu il vei parcurge schimband multe mijloace de transport in comun, poti sa optezi pentru o geanta de voiaj mica de mana. Am selectat unele dintre cele mai dragalase modele.

Citește și:

Sunt genti de voiaj cu diverse imprimeuri, florale si multicolore, sunt modele usor elegante - preferatele femeilor cochete, si sunt genti de voiaj cu multiple compartimente.

Un minus al gentilor de voiaj mici este acela ca nu iti permite sa faci (prea multe) cumparaturi. De fapt, bagajul de mana in sine nu permite asta, mai ales daca vrei sa iei alimente, bauturi, parfumuri sau cosmetice (stii ca politica aeroporturior nu permite asta).

Genti de voiaj mici si vesele

Geanta de voiaj compartimente multiple Geanta de voiaj pentru bagaj de mana Geanta de voiaj florala

Genti de voiaj tip valiza pe roti

Oricat de dragalase mi s-ar parea gentile de voiaj prezentate mai sus, preferatele mele raman gentile de voiaj cu roti - genti tip valiza sau trolere. Sunt cele mai utile, dupa parerea mea. De ce sa cari in mana cele 12 kilograme ale bagajului cand poti sa le tragi dupa tine?!

Citește și:

Gentile tip valiza pe roti sunt preferatele oamenilor de afaceri, care, imbracati la patru ace, nu se pot afisa cu o geanta de voiaj sport. Unele persoane spun ca trolerele mici sunt mai putin incapatoare decat o geanta de voiaj de mana si e posibil sa aiba dreptate. Adica am observat si eu asta, dar nu este un lucru care m-a determinat sa renunt la ele cand merg intr-un city break. Am preferat sa renunt la o pereche de incaltaminte.

Si pe acestea le gasim in modele elegante - confectionate din piele, dar si in modele casual-sport - confectionat din materiale textile.

Genti de voiaj mici tip valiza

Valiza pe roti din piele ecologica Valiza pe roti din material textil

Nu-i asa ca ti-am facut pofta de o vacanta? Am patit-o si eu in timp ce cautam cele mai simpatice si practice modele de genti de voiaj. Acum ca suntem mai multe, poate chiar facem dorinta sa devina realitate.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Steph Photographies

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.