Setari Cookie-uri

Geanta cu maner din lant: un model mereu in tendinte

A fost in trendurile de toamna-iarna. Acum ramane si in tendinte pentru primavara-vara 2018. Si, cu siguranta, va fi intotdeauna o varianta chic cand vine vorba de genti de dama. Asa ca astazi ii ofer atentia mea si a voastra.

Intotdeauna am gasit ca geanta cu maner din lant poate sa fie exact accesoriul care salveaza tinuta. Fie ca adauga ceva sare si piper unei tinute office. Fie ca poate completa cu succes o tinuta sporty-chic cu joggers. Fie ca devine piesa-centrala a tinutei de seara (clutch-ul cu lant este, fara doar si poate, senzatie!)

Si daca tot este sezonul ei si cand vine vorba de modele de genti in tendinte, poseta cu lant este vedeta a sezonului ce vine, astazi am adunat cateva informatii despre unde a fost zarita, prin ce prezentari de moda si prin ce colectii, dar si cateva sugestii tres-chic!

Boldly imagined in an array of colours, textures and shapes for the new season - the #StellaStar bag is the ultimate statement accessory. . #StellaStar #StellaMcCartney

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

Citește și:

Geanta cu maner din lant revine puternic in primavara-vara 2018

Desigur, nu este primul sezon cand Chanel prezinta geanta cu maner din lant in colectiile sale. Este aproape un trademark al casei de moda.

Dar noutatea lor vine la “dublu”. Adica gentuta cu lant este asortata cu genti tip sacosa.

Insa nu doar la Chanel geanta cu maner din lant a facut furori. O alta imagine emblematica pentru acest sezon este propunerea Oscar de la Renta care imbina doua elemente must-have: poseta cu lant si denimul!

Hold on tight: the denim #TRObag is sure to be your favorite clutch of the season.

A post shared by Oscar de la Renta (@oscardelarenta) on

Citește și:

Am mai gasit o geanta rigida cu lant la Jimmy Choo in colectia de primavara-vara 2018. Si pentru ca vorbim despre modele de genti in tendinte, trebuie sa iti spun ca astfel de texturi (pielea intoarsa, pielea lucioasa si aplicatiile metalice) sunt la loc de cinste intre cele mai cool tendinte pentru primavara-vara 2018.

Investeste intr-o geanta de sezon dar si intr-un model clasic de geanta cu maner lant, pentru ca nu se va demoda niciodata!

Nu am de gand insa sa raman prea mult blocata pe modele de genti de dama sugestive doar pentru sezonul ce vine. Iti voi propune cateva modele de geanta cu maner din lant care se vor purta cel putin cateva sezoane, daca nu cumva le putem trece pe lista de accesorii care nu se demodeaza niciodata.

Citește și:

Am cautat cateva modele reprezentative de genti, clutch-uri, plicuri si posete cu lant. Unele genti de mana. Altele genti de umar. Unele cu design clasic, eventual realizate din piele nude. Altele din texturi surprinzatoare, cu aplicatii interesante sau cu broderie (vedeta verii 2018).

Iti propun o geanta cu maner din lant si cu broderie, perfecta la tinute cu blugi sau la rochii de seara simple, negre, sau tot cu broderie. Sau poate o geanta de zi cu aplicatii metalice tip tinte si capse, potrivita chiar si la tinuta office. O varianta simpatica in sezonul pastelurilor si al rozului este geanta de mana cu extra maner de lant.

Si daca esti curajoasa, alegi un clutch-box din blanita, pentru o tinuta de ocazie (mai ales in primavara!). Am pastrat-o la final pe cea mai frumoasa, dupa parerea mea. De ce? Pentru ca imbina pielea snake-skin cu lantul si cu catarama tip bijuterie, cu pietre colorate.

Citește și:

Geanta cu maner din lant revine puternic in primavara-vara 2018

Geanta cu lant si broderie Clutch cu lant Geanta de umar cu broderie si lant

Geanta nude cu maner lant Geanta cu lant Geanta snake-skin

Acum ca am trecut in revista cateva modele de genti in tendinte, revenind la geanta cu maner din lant, mai este ceva de zis: nu o alege daca te va purta ea pe tine. Nu este inca una din modelele de genti de dama pe care oricine le poate purta.

Adauga si tu pe lista de accesorii care nu se demodeaza niciodata o astfel de geanta si vei vedea cat este de versatila si ce impact are asupra outfitului tau! Mai ales daca esti o tipa plina de personalitate.

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.