Setari Cookie-uri

Jachete in imprimeuri florale ca de acuarela

Marturisesc ca fac parte din categoria de oameni ce iubeste particularitatile fiecarui anotimp. Iubesc ploaia, furtuna, zapada! Dar marturisesc ca ador sezonul cald. Ador venirea primaverii, sa nu mai spun ca de abia astept vara sa ma relaxez pe plaja, cu marea in ochi, in urechi si in suflet.

Dar pentru ca fiecare bucurie trebuie pe rand traita si anticipata, pana la plaja, de abia astept primavara. Sa fie cald, sa se auda pasarile, sa fie totul verde, sa stea fereastra deschisa.

Si anticipand primavara-vara 2018, am documentat tendintele. Si tot in asteptarea primaverii, am adunat un buchetel de haine cu imprimeuri romantice, perfecte pentgru sezonul cand natura revine la viata.

Si pentru ca se poarta multe imprimeuri florale ca de acuarela in pirmavara-vara 2018, am ales cateva jachete de dama ce se potrivesc laturii tale feminine, delicate, sexy. Am ales cateva jachete in imprimeuri florale, potrivite pe toate gusturile.


Poarta jachete in imprimeuri florale ca de acuarela

Se vor purta multe modele de jachete in imprimeuri florale ca de acuarela in sezonul cald. Aceste haine cu imprimeuri romantice se potrivesc, conform trendurilor, cu haine si accesorii mai degraba androgine, grunge, rock.

Citește și:

Si asta pentru ca acest contrast de romantic-rock este extrem de trendy in sezonul ce vine. Asadar, ai liber la jachete de dama ladylike juxtapuse blugilor grunge, ori dimpotriva, ai liber la geci de blugi ori geci din piele combinate cu rochii maxi, fluide, cu imprimeuri florale ca de acuarela.

Alege jachete in imprimeuri florale de acuarela

Jachete in imprimeuri florale de acuarela


Alege si trenciuri cu motive florale romantice

Intorcandu-ne la cele mai chic modele de jachete in imprimeuri florale, ce ar fi primavara fara trenciuri si pardesie? N-ar fi primavara! Si ce-ar fi primavara-vara 2018 fara trenciuri cu print floral?

Nimic nu arata mai spectaculos decat niste haine cu imprimeuri romantice, purtate alaturi de blugi sau chair la tinute office! Poarta trenciuri cambrate, feminine, cu imprimeuri florale ca de acuarela si alaturi de fuste midi din materiale fluide. Si neaparat cu pantofi cu toc, fie si cu toc kitten sau toc gros.

Citește și:

Poarta trenciuri cu motive florale

Trenciuri cu motive florale


Si paltoanele cu pattern floral sunt la moda in acest sezon

In cautarile mele de jachete in imprimeuri florale, am gasit si acest gen de palton. Este perfect pentru sezonul ce vine intrucat imbina nuantele pastelate, delicate cu imprimeuri florale ca de acuarela si cu insertiile din blana.

Aceste jachete de dama sunt extrem de ofertante ca si combinatii stilistice pentru primavara-vara 2018. Aceste haine cu imprimeuri romantice se asorteaza in stil pretios, bogat, aproape opulent. Mixul de texturi de blana, motive florale, piele devine complet alaturi de materiale pretioase, precum catifeaua.

Alege paltoane cu print floral

Alege paltoane cu print floral


Sper ca te-am convins ca primavara-vara 2018 va fi sezonul dedicat celor mai romantice jachete in imprimeuri florale. Si ca merita sa iti imbratisezi feminitatea, fie alaturi de alte piese vestimentare ladylike, fie in contrast, cu haine si accesorii punk-rock.

Citește și:

Sursa foto front page – Tiko Giorgadze/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.