Setari Cookie-uri

8 colanți negri dar originali și plini de personalitate

Colanții negri sunt un must în garderoba oricărei femei - se pot asorta cu ușurință cu diverse haine pentru a obține outfituri potrivite diverselor ocazii de zi cu zi.

Purtatul colanților este o metodă eficientă de a te proteja în sezonul rece, dar și de a fi modernă fără vreun efort major. Fie că optezi pentru o apariție conservatoare sau ceva mai rebelă, colanții negri sunt cu siguranță o alegere ideală - varietate de modele, culori, aplicații. Este imposibil să nu găsești un pattern care să ți se potrivească, indiferent de stil.

Confortabili, lejeri, leggins de culoare negru sunt disponibili în magazine în mai multe tipuri de materiale, transparenți sau groși, mai tinerești sau mai sobri. Iar lucrul de care te putem asigura este că îți vor subția picioarele și te vor face să pășești mai încrezătoare.

Dacă te-ai plictisit să vezi mereu același model de colant negru, banal, clasic, trebuie să știi că poți opta pentru diverse exemple simpatice, care te scot din anonimat prin simplul fapt că au ceva în plus - indiferent că vorbim despre croială sau despre texturi deosebite.

Citește și:

Colanți negri din latex sau cu sclipici - recomandări speciale de leggings

O piesă vestimentară extrem de versatilă, colanții negri pot fi îmbrăcați cu o cămașă sau cu ceva lejer. Posibilitățile sunt nenumărate.

Prima propunere făcută de noi este ceva mai specifică. Colanții April Stirrup de la Desigual sunt mai eleganți, deci se impune o îmbrăcăminte mai serioasă. În partea de sus au un imprimeu floral care conferă o frumusețe aparte acestora. Dar ce face deosebiți acești leggins este faptul că au bandă elastică sub talpă, ceea ce îi face preferabili vara pentru o înfățișare faină.

Pentru o noapte cu fetele, o ieșire în club - dacă ești pusă pe distracție - colanții negri cu paiete multicoloare ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine. Cu un maiou senzual și un lănțișor lung ți-ai făcut ținuta pentru o seară în oraș alături de cele mai bune prietene.

Citește și:

Colanții negri din latex sunt pentru domnișoarele mai îndrăznețe și care nu se tem să îmbrace ținute mai puțin cuminți. Desigur, este doar o etichetare forțată pentru că această pereche de leggings arată senzațional pe corp și sunt un trend în fashion, purtați și promovați de foarte multe vedete.

Câștigi o atitudine sexy și te simți că pe un podium de defilare. Ai grijă să îi porți cu ceva care atrage cât mai puțin atenția în partea de sus.

De la Espirt am găsit colanții negri cu segment frontal din piele întoarsă sintetică. Ne-au atras atenția pentru stilul casual, textura modernă și pentru detaliile deloc încărcate - în talie au o bandă elastică, ceea ce îi face să se muleze perfect pe corp.

colanti din latex

Modele colanti negri aici

Citește și:

Cum să porți colanții negri: modele ușor de asortat

Colanții negri sunt, așa cum menționam deja, extrem de simpli. Dar sunt unele perechi care se remarcă prin ceva aparte. Și dacă ți-e teamă că ar putea fi ceva mai greu de accesorizat, începe cu încălțămintea care trebuie să fie în ton cu aceștia.

Dacă vorbim despre colanți, trebuie să ne referim și la hainele sport. Până la urmă colanții se poartă mai ales la sălile de antrenament: ai nevoie de ceva ușor, care să îți permită libertate în mișcări. Noi am găsit de la Nike Sportwear niște colanți confecționați din tricot ornamentat și cu striații. Cu siguranță că o să te gândești altfel la vizita la sală.

Cu diverse forme geometrice desenate pe părțile lateriale, colanții negri de la Desigual din țesătură s-ar putea să îți placă foarte mult. Se văd foarte frumos cu o pereche de încălțăminte cu platformă. Dar nu este nicio regulă pentru că sunt poriviți în orice sezon cu orice pantof.

Citește și:

O altă opțiune în ceea ce privește îmbrăcămintea de sus pentru colanții negri este reprezentată de o tunică. Așa cum este cazul colanților Ginny de la Guess Jeans. În partea de jos se încheie cu un fermoar acoperit pentru un efect cool - mulat, talie înaltă, model basic - s-ar putea să fie ce ai nevoie.

Dacă ești fan colanți cu animal print, o pereche ar trebui să ai în garderobă. Lungime trei sferturi, eventual. Au un aer boho-chic care imortalizează finețea specifică anilor ‘60. A se purta cu bluzițe subțirele.

colanti negri cu imprimeuri

Colanți negri cu imprimeuri aici

Colanții negri nu se demodează

Dacă îți este teamă că nu o să mai poți purta anul viitor perechea preferată de leggings, s-ar putea să te înșeli.

Îi poți îmbrăca în orice sezon cu diverse articole, gândind scenarii dintre cele mai nebunești cu aceștia. Și știi că nu vei da greș cu aparițiile tale.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.