Setari Cookie-uri

7 modele de cămăși de noapte elegante și irezistibile

Pijama sau cămașă de noapte? Dacă faci parte din persoanele care aleg a două categorie, știi deja cât de bine te face să te simți o cămașă de noapte, mai cu seamă una confecționată dintr-un material lejer, asigurându-ți confortul după care tânjești în timpul nopții.

Cămășile de noapte pentru femei sunt un accesoriu obligatoriu în garderoba ta, acestea alegându-se în baza unor considerente subiective. Până la urmă toate au aceeași utilitate, diferind doar dacă sunt mai atrăgătoare sau mai cuminți ca design.

Culoarea este încă un considerent de luat în seamă, dar noi credem că înainte de toate, atunci când te orientezi către o cămașă de noapte ar trebui să ții cont să fie comodă, să îți asigure relaxare, să te simți bine purtând-o pentru a te încărca cu energie pe timpul nopții.

Așadar: concentrează-te asupra materialului (o varietate de tipuri de țesături, de la mătase la bumbac), gândește-te la detalii precum elastic sau nasturi (ține cont să nu fie prea strâmtă) și cel mai important fii atentă la mărime. Ar fi esențial să nu îți neglijezi nici picioarele pentru că în timpul serii trebuie să îți protejezi și extremitățile.

Dacă tot am vorbit atât de mult despre cămășile de noapte, îți facem și câteva sugestii, trei stiluri diferite ca să ai de unde alege, funcție de ce preferințe ai în materie de lenjerii.

Citește și:

Alege o cămașă de noapte cu note masculine

S-ar putea să îți placă ceva mai mult cămășile de noapte mai ușoare, mai puțin intime. Modeste și totuși feminine, poți opta pentru neglijeuri care imită aspectul unui tricou mai lung, devenite tot mai populare în rândul femeilor.

Fie se închid cu nasturi în partea din față, fie nu au niciun fel de sistem de închidere. În principiu aceste cămăși de noapte sunt tinerești și se remarcă prin naturalețe și simplitate - au un aspect casual.

Extrem de călduroase, astfel de modele sunt de obicei confecționate din materiale mai groase și sunt nu foarte lungi. Modelele alese de noi sunt extrem de diferite (cu decolteu pentru efect atrăgător, decorat în linii discrete cu buzunar și partea de jos ușor rotunjită, o inimioară ornamentată cu fire argintii).

Citește și:

camasi de noapte

Vezi aici mai multe modele

Cămăși de noapte tip kimono

Dacă îți place stilul asiatic, atunci cămășile de noapte tip kimono, ca o robă, s-ar putea să fie pentru tine. De obicei acestea sunt ca un halat cu un cordon, dar o versiune mai modernă ar fi una dintre cele trei propuse de noi.

Acestea au în comun desenele colorate sau imprimeurile florale și materialul fin, lungimea scurtă și textura lejeră. Primul și al treilea model sunt similare în ceea ce privește croiala, însă articolul purtat în mijloc este ca o capă, foarte interesant, cu deschizătura largă la brațe.

camasi de noapte kimono

Vezi aici alte modele

Cămașă de noapte dintr-o singură piesă

Dacă te bucuri de libertate sau cauți o pijama pentru luna de miere, s-ar putea să fi găsit deja ce ai nevoie. De la cele mai sexy până la cele mai sobre tipare, aceste versiuni sunt perfecte pentru o seară romantică sau pentru sezonul canicular.

Citește și:

Cunoscute ca baby doll astfel de cămăși de noapte sunt scurte, fără mâneci și dintr-un material subțire, uneori transparent cum ar fi nailon, sifon sau mătase. De obicei sunt însoțite de chilot/sutien care se vor purta dedesubt.

Noi am optat pentru trei variante mai puțin pretențioase a celor cunoscute ca chemises.

camasi de noapte chemises

Vezi aici alte modele

Alegerea ținuțelor de dormit nu trebuie să fie un proces prea complicat. Cozy și seducător poate exista în aceeași ecuație când vine vorba despre o cămașă de noapte și nici nu trebuie să cauți prea mult pentru că diverse variante sunt disponibile online.

Fie că vorbim despre vară sau iarnă, cu siguranță vei găsi ceva, o astfel de lenjerie îmbrăcând senzual și frumos corpul.

În plus te lăsă să te odihnești și adaugă puțină distracție în garderoba ta.

Citește și:

sursa foto Front Page: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.