Rochiile de mireasă din noua colecție îmbină materiale fine ce provin din Franța și Italia, țări cu prestigiu în industria de fashion din timpuri străvechi și până în prezent.

Cand ar trebui sa spui NU rochiei de mireasa

“Materialul "vedetă" al acestei colecții este mătasea. Am integrat de asemenea dantela franțuzească de cea mai bună calitate, tulle-ul italian, broderiile manuale și taftaua de mătase. O caracteristică importantă a rochiilor create în Atelierul Blossom Dress este că acestea sunt realizate din materiale naturale atât la suprafață, cât și la interior. Astfel, mireasa se va simți confortabil pe tot parcursul evenimentului, rochiile fiind foarte ușoare”, spune Andreea Apetre de la Blossom Dress.

Rochii de mireasa

Modelele propuse de Blossom Dress sunt fluide și delicate, punând accent pe ideea de confort, bun gust și unicitate.

“Dacă urmărim tendințele, anul acesta se poartă mai mult ca oricând rochiile fluide, drepte, un A line nu foarte voluminos. rochiile boeme, romantice, de o simplitate care iese din tipare prin detaliile prețioase discrete”, dezvăluie Andreea Apetre, creatoarea rochiilor Blossom Dress.

Noua colectie este un cumul al ultimelor ani de experiență în domeniul bridal, este o colecție sofisticată, care se adresează mireselor care își doresc să iasă în evidență cu o rochie de mireasă de o calitate desăvârșită. Manufacturierii de la Atelierul Blossom Dress lucrează la cele mai înalte standarde, iar asocierea lucrului lor cu materialele de înaltă calitate are ca rezultat o colecție spectaculoasă, boemă și prețioasă.

65 Rochii de mireasa pentru toate siluetele

Rochii de mireasa

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: