Setari Cookie-uri

Gențile tip coș & poșetele împletite din paie: trend nelipsit în ultimii ani!

Estetică și cu elemente rustice, geanta împletită din paie sau geanta tip coș din iută este inspirată din elemente tradiționale. Favorită în rândul a din ce în ce mai multe persoane, acesta este încăpătoare, dar și atrăgătoare ca design.

Te simți că într-o vacanță în Franța, la malul mării! Un accesoriu îndrăzneț și o opțiune sigură pentru diverse ocazii, gentile tip coș îți asigură o apariție memorabilă și conferă siguranță. Asta fără să fie neapărat ceva glamour, ci de super efect.

Sunt anumite articole de modă care pur și simplu te fac să te gândești instant la vară, la briza mării și la libertate. Poate că sunt scoase la plimbare mai ales când soarele ne șantajează cu căldură, dar gențile din paie nu sunt doar item-uri pentru plajă, ba chiar au devenit un accesoriu casual. Sunt practice și versatile. Practic un simbol al anilor ‘50-’60 când starurile de cinema evadau prin climate mai prietenoase și își completau arsenalul de modă cu eleganță.

Citește și:

Gențile împletite din paie: diferite și speciale ca tine

Gențile din paie nu sunt doar pentru plajă și nu trebuie să faci vreun compromis când le cumperi pentru că sunt extrem de permisive la completat ținutele de zi cu zi și se integrează în orice scenariu din (aproape) oricare anotimp.

Acestea adaugă o dimensiune nouă oricărui outfit, fie că vorbim despre ceva mai sobru sau floral.

Un pont: gențile și poșetele împletite din paie se vor vedea extraordinar cu hainele oversize. Practic adaugi un twist modern unui look clasic. Și crede-ne când îți spunem că vei fi admirată. Plus că ai de unde să alegi - iată câteva recomandări:

genti impletite din paie

Vezi modele aici

Genți tip coș din rafie, răchită sau iută: o alegere elegantă în stil vintage

Aproape ca o declarație pentru lumea modei, gentile tip coș sunt un trend care cunosc o popularitate tot mai crescută, în rândul tinerelor în special.

Citește și:

De obicei gentile tip coș au o anumită formă, care imită întocmai un coș de picnic - circular, semilună, cutie cu capac - și au diverse decorațiuni ornamentale.

De obicei sunt împletite și se vor vedea grozav cu o pereche de blugi sau cu o fustă. Îndrăznește!

genti tip cos

Mai multe aici

Genți de plajă din paie pentru un look estival

Mai degrabă un accesoriu rustic, gentile de plajă din paie sau răchită, nu sunt deloc ceva luxos. Însă te asigurăm de modul excelent în care sunt percepute și apreciate.

Diverse branduri oferă astfel de piese în diverse variații, dincolo de forma originală și capturează o estetică grozavă.

Fie că vorbim despre detalii amuzante, imprimeuri curajoase sau caraghioase, aceste genți de umăr pentru damă sunt o combinație perfectă între util și plăcut. În ceea ce privește gentile de plajă, o să observi că una nu va fi suficientă pentru planurile tale de defilare.

Citește și:

genți și poșete împletite din paie în stil vintage Vezi modele aici

Alege o geantă tip coș din paie

Există o legendă țesută în jurul acestor genți și se crede că Hermes Birkin le-ar fi schițat.

Ce trebuie reținut din această poveste este că gentile din paie sau tip coș încă rezistă și că au trecut testul timpului, ba chiar au avut diverse transformări pentru a deveni indispensabile cerințelor de pe piață.

Că sunt din culori neutre sau nuanțate cât mai obraznic, acestea vor avea mereu tonuri de bej sau culori precum mierea pentru a imita fibra naturală. Și fac o tranziție puternică între sezoane, așa că nu trebuie să spui “nu” unei astfel de propuneri.

Sursă front photo: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.