Setari Cookie-uri

Bye bye, iarnă! End of Winter Sale cu -80%!

S-a dat startul pentru End of Winter Sale. Asta înseamnă că reducerile de iarnă intră pe ultima sută de metri și că ai ocazia să dai un boost nou garderobei tale, iar Fashion Days te așteaptă la o sesiune online de shopping în lumea modei.

Valabile până pe 26 februarie atât pentru articolele vestimentare, accesorii și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, promoțiile de la Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă din România, îți oferă o ocazie super cool să cumperi ceva ce ai amânat prea mult timp.

Startul campaniei End of Winter Sale a fost dat în urmă cu câteva ore, iar stocul este unul extrem de generos. Sunt cuprinse în portofoliul cu reduceri articole extrem de variate, potrivite pentru diverse anotimpuri: costume de baie, sandale, pantofi și sport, ghete și botine, genți, jachete, pantaloni, rochii, cămăși, tricotaje, blugi, lenjerii, ceasuri etc.

Printre mărcile care ne-au atras atenția și s-au aliniat la linia de start cu reduceri la Fashion Days, o să descoperiți branduri precum Guess, Diesel, Zee Lane, Desigual, Love Moschino, Nike, United Colors of Benetton, Ștefănel, Trespass, Esprit, Timberland, Tissot și altele.

Citește și:

Haine de firmă pentru femei: prețuri sub 50 de lei

Cine spune că dacă este ieftin, nu este de calitate? FashionDays contrazice acest concept și aplică reduceri substanțiale la o selecție de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru damă.

Noi ne-am cam pierdut în propuneri și ne-a fost destul de greu să ne oprim doar asupra unuia singur. O să observi că cele mai atrăgătoare vor fi pentru rochii - unde mai cumperi o rochie de firma sub 50 de lei.

Și accesoriile reprezintă o categorie care nu trebuie neglijată. O să mai vezi pe platforma online categorii diferențiate pentru ce ai nevoie, ca să îți fie mai ușor să găsești ce ai nevoie. Iar în partea stângă a meniului, poți face o filtrare avantajoasă ca să navighezi printre ce cauți: tricouri, bluze, topuri.

Citește și:

Cum spune și sloganul - mereu în trend cu buget redus.

haine de firma pentru femei Descopera aici mai multe produse

Promoții haine și încălțăminte bărbați la Fashion Days

Cele mai căutate piese vestimentare moderne sau clasice pentru un bărbat care pune accent pe modă. Sau cum să profiți de o șansă ca să cumperi dintre item-uri cu care poți completa ținute foarte interesante.

Vorbim despre prețuri mai mici cu până la optzeci de procente. Asta înseamnă că poți cumpăra, spre exemplu, un ceas Tissot cu 45% reducere, o jachetă Diesel din piele mai ieftină cu 66%, tricou Reebok redus cu 84%.

Poate îi cumperi tu ceva, ca să îi faci o surpriză sau pur și simplu îl anunți că ocazia nu trebuie ratată. Și își alege singur ce îi place.

promotii haine si incaltaminte barbati

Vezi aici produse la reducere pentru barbati

Citește și:

    La Fashion Days haine pentru copii cu prețuri speciale

    End of Winter Sale înseamnă și prețuri bune pentru articolele pentru cei mici, pentru copii. Fie că vorbim despre ghetuțe de iarnă, pantofiori de primăvară, rochițe, bluzite sau pantaloni pentru timpul liber sau școală.

    Multe produse sunt de la mărci foarte apreciate de părinți, acestea intrând la promoțiile din această campanie. Chiar dacă nu trebuie să defileze în ținute din trend, asta nu înseamnă că nu pot să aibă ceva la modă, esențial pentru următorul sezon, iar investiția să fie una considerabil mai mică.

    Plus că, pentru proaspetele mămici se vor găsi și produse pentru bebeluși.

    fashion days haine pentru copii

    Cumpara haine pentru copii

    Livrare și retur la Fashion Days

    Ce mai trebuie să știi este că livrarea la Fashion Days este gratuită pentru orice comandă. În plus, în cazul în care ce ai comandat nu ți se potrivește (deși îți recomandăm să folosești aplicația Fit Finder care te ajută să alegi mărimea potrivită) sau pur și simplu nu corespunde cu ce te așteptai, ai dreptul să faci retur - de asemenea gratuit.

    Citește și:

      Ar merita să te uiți puțin și peste articolele de casă, pentru că și aici sunt câteva promoții la prosoape, lenjerii de pat, halate de baie.

      Vizionare placuta


      Kudika
      22 Februarie 2018
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.