Setari Cookie-uri

Adidas x Wanderlust lansează colecția SS18: face o diferență pentru antrenament și planetă

Experimentează o aventură autentică în articolele de îmbrăcăminte pentru antrenament realizate din materiale reciclabile, inclusiv din Parley Ocean Plastic ™. Dezvoltă cea mai bună variantă a ta într-un design eliberat de constrângeri, inspirat de ocean. Descoperă-ți Adevăratul Nord prin puterea mișcării comunității.

Comunicat de presă

Los Angeles, 1 martie, 2018: adidas x Wanderlust prezintă colecția Primăvară / Vară 2018, realizată în colaborare și inspirată de puterea oceanelor. Marcând parteneriatul continuu adidas x Wanderlust, noua colecție încurajează femeile din întreaga lume să-și cultive sinele propriu prin intermediul unui stil de viață sportiv și asumat. Arătând angajamentul lor față de design-ul durabil, articolele de îmbrăcăminte din acest sezon oferă femeilor posibilitatea de a face o diferență. Cu țesături mai prietenoase cu mediul, din materiale reciclabile, acum mai mult ca oricând, produsele cheie ale colecției SS18 includ un aspect de yoga infuzat de țesătura Parley Ocean Plastic ™, pentru a preveni pătrunderea plasticului în ocean, transformând astfel o problemă într-o soluție, o amenințare într-un material.

Citește și:

Colectia 2018 Adidas

Proiectate pentru a răspunde nevoilor femeii Wanderlust, fiecare piesă din colecție combină tehnologia performantă de neegalat adidas cu experiența Wanderlust în materie de aventuri transformative și lumea yoga. Demonstrând transpunerea conceptului în realitate, entuziaștii yoga Chelsey Korus, Adriene Mishler, Clio Pajczer și Angelique Fredericks își găsesc Adevăratul Nord împreună, ca parte a unei campanii multidimensionale realizată în Cape Town, Africa de Sud.

Alison Stewart, Senior Director adidas Women's, afirmă: „Suntem încântați să colaborăm cu Parley for the Oceans în acest sezon, deoarece știm că femeile din comunitatea noastră sunt extrem de pasionate de atenția acordată mediului înconjurător. Acum, cu produsulul nostru ele pot face o diferență pentru antrenament și planetă, concomitent.”

Citește și:

Sean Hoess, co-CEO Wanderlust afirmă: „Wanderlust există pentru a vă ajuta să vă găsiți Adevărat Nord, pe care îl vedem ca pe o cale individuală către o viață sănătoasă și inspirată. Design-ul genial al colecției noastre co-creație Wanderlust x adidas oferă comunității noastre de yoghini, alergători și entuziaști în aer liber flexibilitate, confort și spirit, pe saltele și dincolo de ele.”

Wanderlust instructor și ambasador al colecției, Chelsey Korus, afirmă: „Pentru mine, yoga este un mod de viață. Înseamnă a reveni la cine sunt cu adevărat. De aceea, am ales să protejez planeta noastră cu piese dedicate practicilor durabile, precum vestimentația Parley Ocean Plastic ™.”

COLECȚIA SS18

Descoperă noi modalități de mișcare în bustiere, ciorapi, salopete și straturi exterioare proiectate într-o paletă de culori acvatice și printuri caleidoscopice care sărbătoresc frumusețea oceanelor și direcțiile busolei Wanderlust. Vestimentația cheie a sezonului, cu multifuncționalitatea Parley Wanderlust Crop Top și Parley Wanderlust Tight, este concepută din Parley Ocean Plastic ™, și fabricată din deșeuri reciclabile, colectate de pe plaje de către comunitățile de coastă, înainte de a ajunge în ocean. Parley Wanderlust Crop Top este o îmbrăcăminte cu uscare rapidă, pe linia gâtului, care include culori ce pun în evidență talia. În același timp, adecvarea taliei înalte Parley Wanderlust Tight, proiectată într-o culoare umbratică albastru-calmant, cu o bandă diagonală și materiale ușor de uscat, face ca ținuta să fie potrivită pentru toate formele de flux, inclusiv pentru a practica yoga pe placă.

Citește și:

Entuziaștii Vinyasa se bucură de produsele cheie ale garderobei, Wanderlust Onesie - îmbrăcăminte confecționată din poliester reciclabil, material cu textură fină și un finisaj aerisit hidrofilic, care asigură libertate totală de mișcare. Experimenteză în poziții de echilibru sau de tip stând în cap cu Bustiera Wanderlust Halter, din material ce oferă flexibilitate, realizată din poliester reciclabil. Cu un suport mediu și design pe linia gâtului, bustiera este prevăzută cu elastic din textură moale pentru confort, inserții tip plasă și o construcție interioară cu bureți ficși, beneficii suplimentare pe lângă detaliile bretelelor, estetice și complexe. Poți purta între sesiuni Jacheta Wanderlust Bomber, care include buzunare laterale cu fermoar, buzunare interioare și cele 3 dungi adidas plasate pe spate. Sau te poți îmbrăca în straturi cu Loose Fit Wanderlust Onesie, din materiale reciclabile.

Citește și:

Colectia 2018 Adidas

Colecția adidas x Wanderlust va fi disponibilă la nivel mondial începând cu 1 martie 2018 pe adidas.com, wanderlust.com, în magazinele adidas din întreaga lume și în cadru evenimentelor Wanderlust Hollywood și Wanderlust. Prețurile colecției variază de la 163 lei până la 349 lei. Biletele pentru festivalurile Wanderlust și evenimentele orașelor din întreaga lume sunt disponibile de la Wanderlust.com.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.