Setari Cookie-uri

6 piese fashion cu mesaje motivaționale pe care să le faci cadou în Luna Femeii

Asemeni lunii decembrie, luna martie este o lună a cadourilor, începând cu 1 martie și terminând cu 31. Dacă perioada 1-8 martie este rezervată în special ghioceilor, zambilelor, lalelelor și mărțișoarelor, restul lunii se pot face cadouri ceva mai deosebite, cum ar fi bijuterii, parfumuri și articole vestimentare.

Pentru un plus de originalitate, m-am gândit să vă prezint șase piese fashion, bijuterii și tricouri, pe care le puteți oferi în dar femeilor dragi din viața voastră. Nu a spus nimeni că, deși este Luna Femeii, doar bărbații oferă cadouri persoanelor de sex feminin, găsesc absolut normal și emoționant să ne facem cadouri între noi.

Mama, sora, cea mai bună prietenă... toate merită câte o atenție din partea noastră în această primă lună de primăvară.

Și dacă primăvara întârzie să își intre în drepturi, cel puțin hainele și accesoriile pe care le purtăm să aducă puțin soare și puțină culoare.

Dar să nu mai lungim vorba și să începem prezentarea produselor, pe care am o presimțire că și tu le-ai dori în garderobă.

Citește și:

Tricou Smile More, Worry Less

De ce ar avea nevoie cineva de un tricou pe care stă inscripționat mesajul "Smile More, Worry Less"? Pentru că uităm în fiecare să zâmbim și cât de important este acest obicei în viața unei persoane.

Și chiar dacă uităm noi să zâmbim, măcar să zâmbească cel care citește mesajul.

Tricou cu mesaj motivational Andreea Raicu

Tricou Imperfectly Perfect

Mi-a luat vreo 10 sau chiar 15 ani să accept faptul că eu nu o să fiu niciodată perfectă. Nici eu, dar nici oamenii din jurul meu, nici măcar partenerul, pe care în unele momente chiar îl vedeam perfect. Mă învinovățeam că nu eram perfectă din punct de vedere fizic și mă învinovățeam că nu-mi ieșeau lucrurile așa cum îmi doream - fără cusur. Abia în urmă 4 ani am învățat să îmi accept micile imperfecțiuni și să mă iubesc așa cum sunt - Imperfectly Perfect.

Citește și:

Tricou cu mesaj motivational

Tricou Yes, I'm One of a Kind

Nu contează ce spun ceilalți despre tine, important este cum te vezi tu. Dacă în interiorul tău știi că ești "one of a kind", lasă să se vadă asta. Radiază de fericire, fii optimistă, fii energică, iar dacă așa nu este suficient, pune pe tine și un tricou care să exprime ce simți. Punem pariu că se vor arăta mulți interesați să te cunoscă mai bine?

Tricou cu mesaj motivational

Brățară You are beautiful

De când nu i-ai mai spus mamei tale că este frumoasă? Sau surorii tale? Te înțeleg dacă îmi spui că stai prost la capitolul "exprimarea sentimentelor", de aceea îți și propun să le faci cadou câte o brățară cu mesajul You are beautiful. Cu siguranță va deveni bijuteria lor preferată care le va ajuta să își păstreze optimismul în acest sezon.

Citește și:

Bratara cu mesaj inscriptionat

Tricou Fii zâmbet bun

Fiecare este responsabil de fericirea lui, dar dacă ți-ai lua angajamentul să faci un om fericit în fiecare zi preți de câteva minute, cum crezi că te-ai simți? Fii zâmbet bun și adu un zâmbet în inima celui cu care interacționezi, dar și în încăperea în care te afli.

Îmi aduc aminte acum că mi-a spus un coleg la un moment dat: "Atunci când vii la noi în birou, ești ca o rază de soare care ne binedispune". Am zâmbit și mai mult de atunci.

Tricou cu mesaj motivational


"Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi." [Blaise Pascal]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Antonina Tsyganko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.