Poate că vara încă nu dă semne că ne va vizita curând, dar asta nu înseamnă că trebuie să te acomodezi cu culorile plictisitoare cu care ai tot defilat, ca să nu fii în contradicție cu vremea asta mohorâtă. Doar că, așa cum menționam, se poartă rozul și asta nu mai este demult un secret.

De la Andie în Pretty in Pink, Marilyn Monroe în Gentlemen Prefer Blondes, la Reese Whiterspoon in Legally Blonde sau rochia de bal a lui Hermione din Harry Potter, rozul fuchsia s-a purtat cu mândrie și a fost ridicat la un statut de icon simbol în cultura pop.

O nuanță deloc pretențioasă, așa cum ai crede, aceasta se asortează cu ușurință cu pantofii în tonuri metalice sau nude, fie în ținutele de zi sau la cele de ocazie.

Gândește în roz: poartă rochii roz fuchsia pentru o apariție dulce

Cu atât de multe celebrități și bloggerițe de modă care prevestesc întoarcerea rochilor roz, nu este nicio surpriză că au devenit un must în materie de apariții cu stil casual sau glam.

Cea mai ușoară metodă de a face o declarație anotimpului cald este să adopți o ținută copilărească, iar rochiile în culori aprinse nu mai au nevoie de vreun accesoriu special. Modelele alese de noi sunt recomandări pentru outfiturile de zi cu zi, putând fi purtate la întâlnirile în oraș sau la birou. Cu o estetică nemaipomenită, aceste modele de rochii roz fuchsia au o semnătură simplă cu o abordare fantezistă.

Descopera aici alte modele

Pantalonii lungi roz și atitudinea îndrăzneață - o combinație de invidiat

Poți să faci câteva dintre cele mai nebunești și interesante combinații cu pantalonii roz. Câteva idei feminine care ți se vor părea creative și deloc pretențioase, ideale pentru acele momente când nu ai timp de pierdut să gândești mixuri de haine.

Pantalonii fuchsia sunt perfecți pentru zilele însorite. Îi poți purta cu bluza în ton de piersică pentru un look delicat, cu ceva printat pentru o apariție clasică sau adaugi o geantă sau o curea deosebită - maro, negru sau alb - pentru ceva frumos.

Aici vezi alte modele

Da, poți să porți topuri roz sau cămăși roz fuchsia

Un tricou sau un blazer în roz fuchsia va arăta grozav cu o pereche de jeanși, dar și cu o fustă sau o pereche de pantaloni de culoare alb, negru, navy, gri sau chiar și roșu.

Învață să nu mai gravitezi în jurul îmbrăcămintei lipsită de forță, rozul este o provocare, așa că te obișnuiești cumva să fii inspirată. O să observi că dacă alegi cămăși roz fuchsia, o să îți fie mai ușor să dai startul unei zile care se anunță aglomerată. Pentru că da, un ton vibrant va fi mereu asociat cu ceva atrăgător și nostim, dar mereu luat în serios.

Afla aici preturile

Știai că în secolul XIX, rozul era o culoare asociată masculinității? Poate că lucrurile s-au schimbat doar parțial - mulți bărbați în continuare preferă această culoare - însă a rămas una versatilă care emană tinerețe, una care se asortează rușinos de ușor cu aproape orice.

De asta credem că este important să regândești rozul - sfidător, puternic și cu o eleganță aparte, alimentat de nostalgie și romantism.

Cu siguranță că va trebui să îl pui sub radarul tău de atenție pentru că tendințele se scriu chiar acum și rozul fuchsia are unul dintre rolurile principale.

Sursa foto Front Main: pxhere

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: