Setari Cookie-uri

4 modalități în care poți purta o cămașă în această primăvară

Cum să porți cămașa cu stil primăvara aceasta.

comunicat de presa

Renunța la ideea conform căreia cămașa se poate purta doar la birou și învață să o porți în ținute și stiluri diferite. Unul dintre cele mai utilizate item-uri în prezentările de modă, cămașa, poate lua forme diverse, de la un look în linii bine definite, la ținute alcătuite cu stil în care cămașa modernă are rolul principal.

Luminita Staicu, designer Hermosa, te învață cum să transformi acest articol vestimentar în vedeta sezonului și cum să porți cămașa cu stil primăvara aceasta.

Cămașa dreaptă pentru un look urban chic

De câte ori urmează să ai o zi plină prin oraș, optează pentru un look modern și relaxat, care să îți permită să duci la bun sfârșit toate activitățile zilei. Nimic nu poate fi mai cool decât o cămașă purtată într-un mod potrivit, care să atragă toate privirile.

Citește și:

Cămașa Dorra, 119.90 lei, este realizata din poplin elastic uni, are maneca trei sferturi si este accesorizata frontal cu buzunar din plasa. Mixul de materiale este unul care va scoate in evidenta orice tinuta.

camasa

Mizează pe dungi pentru ținute primăvăratice

Poți opta pentru o cămașă ori de câte ori îț dorești să fii feminină și atrăgătoare. Mizează pe dungi în stiluri diferite și pe ROȘU, cea mai atrăgătoare culoare a primăverii.

Cămașa Iris, 119.90 lei, te face să te gândești la vacanță și la zile însorite. Creează-ți un outfit extrem de practic și feminin purtând o cămașă cu dungi împreună cu pantaloni skinny albi sau pantaloni scurți. Accesorizează ținuta cu o geantă mare, din rafie sau din piele colorată.

camasa

Cămașa tip rochie

Cămașa tip rochie este alegerea ideală pentru o piesă pe care o dorești vedeta sezonului. O cămașă amplă poate fi purtată într-un stil office, dar și jucăuș în funcție de look-ul pe care dorești să îl construiești. Pe lângă ținuta chic pentru birou, dacă o mixezi cu colanți ori cu pantaloni scurți și sandale cu toc înalt, cu siguranță nu ai să te desparți de ea la nicio ieșire.

Citește și:

Cămașa Maritza, 119.90 lei, este o cămașă tip rochie, frumos accesorizată cu broderie cu păsări și model cu dungi subțiri. Confecționată din semipolin, are maneca lunga cu epolete reglabil in terminatie și poate fi purtată în combinații infinite.

camasa

Poartă cămașa în stilul boho-chic

Dacă ești adepta imprimeurilor florale și a stilului romantic, cel mai probabil stilul boho-chic este pentru tine.

Alege o cămașă cu imprimeu floral și culori vii, care să te ducă cu gândul la un city break însorit alături de câteva prietene.

Alege între blugi prespălați sau o fustă plisată cu talie înaltă și mixează ceea ce ți se potrivește cu Cămașa Florentina, 119, 90 lei. Pentru un look complet, aranjeaza-ți părul în același stil și poartă câteva împletituri accesorizate cu flori naturale.

Citește și:

camasa

Hermosa creeaza și comercializează de peste 20 ani produse vestimentare realizate în România. Cu 3 magazine proprii în Brăila, Focșani și Constanța, hermosa este prezentă în toată țara și prin magazinele partenere. Poți comanda online de pe www.Hermosa.ro cu transport gratuit la comenzi de peste 99 lei.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.