Setari Cookie-uri

Blugi evazați mai mult decât perfecți pentru o ținută office

Este oficial: blugii evazați sunt din nou la modă. Cu diverse combo-uri pe care le poți experimenta în acest sezon, stilul anilor ‘70 nu va avea nicicând un vibe mai puternic decât cu o pereche de jeanși cu croială amplă care te îmbracă perfect. Ceea ce face atât de cool blugii evazați este faptul că se potrivesc atât ținuțelor rebele sau boeme, cât și celor office.

Deși pare că blugii evazați par desprinși dintr-o epocă disco uitată în timp, aceștia pot deveni o piesă vestimentară esențială în garderoba ta, dacă îi combini cu diverse haine sau perechi de încălțăminte, cât să le îi oferi un twist modern și contemporan.

Pantalonii denim evazați se pot purta la muncă fără să fie nevoie de vreun artificiu pretențios. Că îi completezi cu un blazer (unul masculin, cu atât mai bine), cu o cămașă sau cu un tricou când vrei o apariție mai sport, nu poți da greș. Fără alte introduceri, mai jos găsești câteva exemple de blugi evazați pe care să îi probezi ca outfituri de birou.

Blugii evazați cu talie înaltă: o alegere câștigătoare pentru job

Îți arată talia mai îngustă și picioarele mai înalte, ascunzând imperfecțiunile acolo unde sunt. Și se potrivesc cu îmbrăcămintea office - blugii evazați cu talie înaltă se pot vedea extraordinar dacă mixurile pentru care optezi sunt cuminți și făcute cu gust.

Citește și:

În primul rând evită bluzele oversize, alege ceva drept care se poate băga în blugi. Un truc care va da un efect plăcut vizual este să îți întorci mânecile. La birou poți accesoriza blugii evazați cu talie înaltă și cu un sacou sau o jachetă puțin mai lungi (evită-le pe cele scurte). Și niciodată să nu alegi o culoare stridentă sau strălucitoare pentru că se va vedea inestetic cu încrețituri - cu siguranță nu vrem asta la job.

blugi evazati cu talie inalta

Afla aici preturile

Blugii evazați cu croială amplă sau cum să fii elegantă la serviciu

Cu botine, cu pantofi stiletto, cu ghete elegante. În principiu cu orice încălțăminte cu tocuri sau cu platformă, cam așa se recomandă să se poarte blugii evazați cu croială amplă care vor arăta extraordinar chiar dacă ești micuță de înălțime.

Citește și:

Și pentru că detaliile fac diferența dintr-o pereche de pantaloni faini și unii banali, alege ceva cu detalii care te scot din anonimat - clapă, buzunare mari, ornamente. Atunci nu va mai trebui să adaugi bijuterii ca să transformi ținuta. O pereche de pantaloni ideali pentru office, indiferent de culoarea pe care o alegi.

blugi evazati cu croiala ampla

Descopera aici alte modele

Blugii evazați trei sferturi pentru o apariție rebelă

Stilul boho sau blugii evazați trei sferturi. Pentru sezonul mai cald, blugii trei sferturi se recomandă la birou dacă le adaugi în partea de sus o cămașă, una băgată în pantaloni pentru o notă decentă. Sau un top finuț, discret și cu imprimeuri dantelate pentru ceva tineresc și deloc exagerat.

Nu alege o lungime prea scurtă - trebuie să fie puțin deasupra gleznei și când ai îndoieli asupra încălțămintei optează pentru ceva cu toc, eventual ceva nude. Pentru zilele mai friguroase adaugă un palton.

Citește și:

blugi evazati trei sferturi

Vezi aici alte modele

Pentru siluetele mai curbate, blugii evazați sunt răspunsul pentru a asigura un echilibru pentru șoldurile mai mari și să lași senzația că ai picioarele mai înalte, dacă ești micuță de înălțime. Câte dileme, atâtea soluții - cam așa par să funcționeze pantalonii denim.

Cu o puternică influență retro, acest model de pantaloni pentru damă se vor impune ca un trend, așa că este bine să furi startul. Vestea bună este că blugii evazați nu se poartă cu restricții și că îi poți îmbrăca în orice anotimp. S-ar putea să fie cel mai interesant lucru de la apariția blugilor skinny, care nu avantajează chiar pe toată lumea.

Sursa foto Front MainȘPixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.