Setari Cookie-uri

Fusta cu volane: cum o porți cu stil

Înfățișarea outfitului tău poate fi îmbunătățită cu câteva trucuri care se învață extrem de ușor. Din fericire, fustele cu volane nu sunt doar pentru puștoaice, ci și pentru femeile care vânează diverse metode pentru a îmbrăca ținute tinerești. Sunt piese vestimentare care camuflează diverse imperfecțiuni și au o vechime notabilă, ceea ce le face cu atât mai populare în rândul celor care urmăresc cu interes tendințele în modă.

Fustele cu volane pot transforma rapid o îmbrăcăminte banală în una jucăușă sau în ceva elegant, totul depinde de topul din partea de sus, care trebuie ales cu inspirație și atenție, în funcție de ce efect se dorește să se obțină. Astfel fustele creion pot deveni mai puțin sobre și cele mini mai decente, ambele la fel de potrivite la diverse evenimente unde se impune distracția în domeniul fashion.

Practic sunt extrem de prietenoase când vine vorba despre accesorizare. Așadar, în contiuare ți-am ales trei modele de fuste cu volane, ca să știi cum să le scoți în evidență.

Fuste mini cu volane în culori energice: se poartă cu simplitate în partea de sus

Pentru o apariție de sezon nu trebuie să te complici prea mult cu fustele mini cu volane. Dacă au imprimeuri sau decorațiuni florale, poți opta pentru un maiou uni și o pereche de sandale cu deschizătură. Dacă în partea de jos ai ceva în tonuri vii, care îți va evidenția formele, atunci pur și simplu alege ceva modest pentru a completa totul: un tricou, o bluză, un top fără alte ornamente.

Citește și:

Nu trebuie să devii dramatică și să adopți doar tonuri neutre, dar nici să exagerezi cu culorile ca să fie totul prea împodobit pentru că nu vrem să devină ceva caraghios. Păstreaza totul clasic, adoptă o atitudine formală și bucură-te de o garderobă delicată.

fuste mini cu volane

Descoperă aici alte modele

Fuste asimetrice cu volane pentru ținute vesele

Fusta asimetrică cu volane poate fi ceva mai sofisticată, datorită designului deosebit care atrage atenția asupra unui model special. Dacă preferi una de lungime până la genunchi, optează pentru un top lejer fără mâneci sau ceva care imită aspectul încrețit sau plisat.

Pentru plimbările la plajă, la mare, fustele petrecute sunt ideale. Pentru un look breezy, fresh, un top în culori marine va fi perfect. Completezi totul cu o pereche de încălțăminte de vară, sandale cu sau fără platforme, ca să îți fie la îndemână pentru plimbările prin nisip. O să fie extrem de distractiv să porți o fustă asimetrică - păstrează totul modest pentru că deja fusta atrage atenția asupra ta, asta mulțumită tăieturilor atipice.

Citește și:

fuste asimetrice cu volane

Modele de fuste asimetrice aici

Fuste negre din piele cu volane suprapuse ca să porți eleganța

Știi că nu poți da greș cu o combinație de alb cu negru, așa că o fustă neagră din piele cu volane se va potrivi extraordinar cu o cămașă albă, obținând un look feminin, unul care se face extrem de ușor, fără să fie nevoie să scoți la înaintare ceva foarte complicat.

Pentru o notă mai rafinată, încalță o pereche de pantofi cu toc sau o pereche de sandale cu talpă, mai ales că vine vara și vei vrea să te simți cât mai liberă. Plus că fustele negre cu volane suprapuse te pot face să arăți mai înaltă, dacă lungimea este mai scurtă. Dacă te hotărăști să porți un tricou, alege o pereche de balerini și nimic nu poate fi mai simplu de atât.

fuste negre din piele cu volane suprapuse

Află aici prețurile

Cu o tradiție care datează de prin secolul al XVI-lea, volanele au câștigat din ce în ce mai multe adepte pentru că reprezintă un curent delicat, simpatic. Poate că își pierduseră din interes, dar au primit o resuscitare de câțiva ani și au revenit în forță. De altfel, tot mai multe vedete de la Hollywood le îmbracă și le promovează indirect.

Citește și:

Dacă nu știi ce să alegi, o regulă ar impune să eviți să ai volane în partea corpului pe care vrei să o maschezi. Combinând fustele cu volane cu piese structurale eviți să aglomerezi stilurile și îți lași figura să arate minunat. Nu trebuie să le eviți, pentru că ți-ar fi teamă că adaugi volum prea mult.

Că sunt în cascadă sau asimetrice, fustele cu volane sunt croite cât să se potrivească oricărei siluete.

Sursa foto Front Main unsplash.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.