Setari Cookie-uri

6 cele mai hot trenduri de pantofi de neratat vara aceasta!

Vara aceasta se dă timpul înapoi. Cel puțin în ceea ce privește tendințele în încălțăminte, unde se pare că preferințele se înclină în favoarea sandalelor și pantofilor comozi, care imită moda anilor ‘80.

O bine cunoscută figură în lumea modei - Iris Apfel - spunea că dacă ai părul aranjat și porți perechea de încălțăminte potrivită, atunci poți să depășești orice obstacole. Și preferăm să îi dăm dreptate pentru că până la urmă asta contează cel mai mult: să te simți bine cu ce porți și în modul cum te prezinți.

Când ai timp, ia notițe pentru că ți-am făcut o recapitulare cu ceea ce se va purta vara asta. Este imposibil să nu găsești ceva care să ți se potrivească, ținând cont că propunerile sunt extrem de variate.

Pantofii decupați la călcâi tip „mules” - manie la rang înalt vara asta

O să îi tot vezi pentru că și-au intrat în drepturi și sunt extrem de noi pe piața fashion. Ne referim la pantofii decupați la călcâi, așa cunoscuții mules.

Citește și:

Au un look casual și au un stil extrem de sofisticat, fără să fi reprezentat vreun efort major din partea ta. Au un design atrăgător și ciudat, dar confortabil - partea din spate este lăsată liberă.

pantofi decupati la calcai

Descoperă aici alte modele

Sandale cu baretă separatoare tip „inel” pe degetul mare - din trenduri ce revin

S-au promovat ca sandale tip gladiator sau sandale grecești și plac pentru că sunt permisive în ceea ce privește completarea garderobei.

Sandalele cu bareta separatoare pot fi purtate cu rochii vaporoase, fuste cu volane sau chiar cu blugi și știi că nu vei da greș, indiferent de ce vei alege, pentru că arată extraordinar cu aproape orice. Această încălțăminte este confecționată din materiale ușoase și îți asigură o apariție memorabilă.

sandale cu bareta separatoare

Urmărește aici modelele

Citește și:

Sandale în culori tari, vibrante

Pentru acele momente când te-ai plictisit de nuanțele anoste și vrei să defilezi cu încălțăminte în tonuri electrice, o pereche de sandale în culori dintre cele mai interesante și modele creative ar putea fi răspunsul.

Cu un mic twist, poți să luminezi o ținută dacă optezi pentru o culoare inedită - cu cât mai intensă cu atât mai bine. De la roz deschis, la galben toscan și până la fuchsia sau turcoaz, o să ai câteva surprize mișto la capitolul sandale în culori puternice.

sandale in culori tari

Aici ai alte propuneri

Moda în PVC - da, sandale cu plastic transparent! De ce nu?

Nu trebuie să te temi să pășești în afara zonei cu stereotipuri. Sandalele din plastic transparent sunt o nouă modă - te poți gândi la ele ca un update jucăuș și totuși clasic la încălțămintea din copilărie.

Citește și:

Poate că ești tentată să le asociezi cu vremea ploioasă dar este greșit, pentru că aceste tipuri de sandale sunt perfecte pentru vremea însorită și tu vei fi catalogată drept îndrăzneață. Începe cu ceva simplu și pe urmă poți avansa în combinații de haine și sandale PVC pentru un look mai extrem.

sandale cu plastic transparent

Află aici prețuri

Tocurile tip kitten - simpatice și confortabile pentru vară!

Încălțămintea cu toc kitten este cea de care te vei îndrăgosti, odată ce o vei purta pentru prima oară. Astfel de pantofi au toc scurt de 6-7 centimetri, subțire, ușor înclinat și se potrivesc chiar și celor micuțe de înălțime dintre noi.

Poartă acești pantofi cu fuste scurte sau pantaloni cu talie înaltă și vei avea asigurat un efect uimitor de alungire al picioarelor. Și nu, nu se vor demoda prea curând.

Citește și:

pantofi toc kitten

Rasfoieste aici cateva modele

Pantofi sport tip adidas de alergat

Îți amintești de verile petrecute în spatele blocului, când toceai încălțămintea de la atât de mult alergat? Acum opțiunile în materie de încălțăminte sport sunt mai variate și calitatea se traduce prin rezistență.

Am ales pentru tine câteva propuneri minimaliste de adidași de alergat de la diverse branduri, care îți vor deveni parteneri în ședințele de jogging, fitness sau orice acitivate fizică faci la sală sau în aer liber.

pantofi sport tip adidas de alergat

Vezi aici încălțăminte sport

Un lucru este sigur și anume că au mai rămas foarte puține zile până când gradele din termometre vor crește până la greu de suportat și atunci vom renunța la multe lucruri din garderobă. Încălțămintea trebuie să fie foarte comodă și să lase piciorul să respire, pentru că până la urmă nimic nu este mai plăcut decât să porți ceva lejer.

Citește și:

Sursa foto front main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.