Setari Cookie-uri

Șlapii tip flip-flops cu personalitate pe care să nu-i ratezi vara asta!

Un lucru este clar - șlapii sunt incredibil de comozi și conferă o libertate uimitoare. Sunt lejeri și ușori în picioare și grație ultimelor idei din modă, arată extraordinar în picior. Asta și pentru că mulți designeri se întrec să îi facă mai deosebiți prin diverse aplicații.

Este adevărat că șlapii se poartă mai ales pe plajă, la piscină și la duș, dar extensia acestora, șlapii flip-flops sunt ceva mai mult și devin o încălțăminte de vară potrivită să fie purtată la ținutele casual, zi de zi, la întâlniri și plimbări, fără teamă că ai optat pentru ceva nepotrivit. Nu ne eschivăm să recunoaștem că șlapii flip-flops rock!

Nu doar pentru că îți păstrează picioarele răcorite și relaxate sau pentru că au talpă moale - vin în variații de culori și modele cât să găsești ceva potrivit stilului tău. Sunt distractivi și prietenoși și trebuie să ai musai și tu o pereche (sau mai multe) în garderoba ta.

Șlapi cu funde pentru când vrei ceva elegant

Au trecut vremurile când se purtau fundițele copilărești, acum sunt la putere fundițele discrete, fine și cu aplicații dintre cele mai rafinate.

Citește și:

Fie că vorbim despre cele în tonuri metalice sau pastelate, s-ar putea ca șlapii flip-flops cu acel model să îți fie pe plac, dacă te-ai plictisit de încălțămintea clasică și vrei să încerci ceva inedit, cool.

slapi flip-flops cu fundite

Descopera aici alte modele

Șlapi cu flori decorative - încălțăminte pentru sezonul cald

Adică decorațiuni florale ca să fii în ton cu acest anotimp. Până la urmă primăvară-vară înseamnă multă căldură și florile îmbracă urbea.

Ornamentele acestea vor face ca șlapii aparent banali să se transforme într-o pereche de încălțăminte super chic, tinerească. O să îți placă să defilezi în aceștia pentru că inspiră la joacă, distracție și bună dispoziție.

slapi flip-flops cu flori

Vezi aici detalii

Șlapi cu franjuri: încearcă-i pentru un vibe senzual

Livin’ la vida loca! Franjurii sunt extrem de populari atât la îmbrăcăminte, accesorii, așa că de ce nu s-ar aplica și la încălțăminte? Știm cu certitudine că sunt la modă și că te vor cuceri odată ce vei vedea cât de fain se văd în picioare.

Citește și:

Sunt ideali pentru un look fresh și drăguț, iar dacă vrei ceva care să te inspire o să observi că acest trend este foarte popular în rândul vedetelor.

slapi cu franjuri

Urmareste aici pretul

Șlapi cu platformă sau ceva cu tentă sport

Recunoaștem că acest model de șlapi este ceva mai pretențios. Nu pentru că arată într-un anume fel, ci pentru că este ceva mai dificil de purtat.

Până la urmă talpa - de grosime medie sau mare - nu este tocmai comodă și s-ar putea să îți dea ceva bătăi de cap, dacă nu ești obișnuită cu acest stil. Însă, odată ce te familiarizezi cum să mergi cu acești șlapi cu platformă, o să observi cât de frumos se văd și vei câștiga și câțiva centimetri în înălțime.

slapi cu platforma

Afla aici detalii

Șlapi flip-flops cu broderie

O reîmprospătare a șlapilor clasici, care primesc un boost generos de bun-gust cu ornamente țesute care împodobesc senzațional încălțămintea.

Citește și:

    Cu influențe boeme, aceștia se vor purta mai ales în plimbările nocturne la final de seară dar și pe timp de zi când tot ce vrei este să te pierzi în agitația orașului. Adaosul fin va înfrumuseța perechea de șlapi și tu tei vei simți cu adevărat minunat.

    slapi flip-flops cu broderie

    Vezi pret si oferte

    Vestea bună este că poți experimenta cu șlapii flip-flops, gândind diverse combo-uri pentru a obține un outfit demn de apreciat. Poți adopta un look boho chic (o fustă din blug, o geantă cu franjuri, maiou și accesorii stil indian), elegant (o fustă lungă, o geantă discretă, un ceas și o ojă în tonurile ținutei), rebel (o pereche de jeanși, tricou, geanta plic, geanta din pânză). Posibilitățile sunt nenumărate.

    Din păcate nu îi poți purta la condus, dar nici nu contează pentru că sigur ai o pereche de schimb. Dar, până la urmă, dacă stăm să ne gândim mai bine, te-am încuraja să renunți la mașina vara asta și să iei la pas orașul, care așteaptă să fie descoperit.

    Citește și:

      Sursa foto Front Main pixabay

      Vizionare placuta


      Kudika
      11 Aprilie 2018
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.