Setari Cookie-uri

Thallo, brandul grecesc de bijuterii inspirate din natură, vine în România

Magazinul online Thallo Store România, partenerul oficial al companiei elene de bijuterii Thallo, este prezent, începând cu luna martie, pe piața accesoriilor și bijuteriilor din România. Noutatea pe care o aduce Thallo constă într-o linie de bijuterii lucrate manual din flori, frunze și ramuri naturale placate cu aur și argint.

Comunicat de presă

Povestea bijuteriilor Thallo începe în anii ’80, când familia Peleki a avut ideea de a crea bijuterii din flori naturale placate cu metale preţioase. A fost necesar mai mult de un deceniu de cercetare pentru a reuşi transformarea diferitelor flori în bijuterii de o calitate excepţională. În anii ’90, a fost creat brandul Thallo, al cărui nume este inspirat de zeiţa florilor din Grecia antică.

Bijuterii Thallo

Bijuteriile Thallo păstrează tradiţia nealterată şi sunt în continuare lucrate manual în atelierul Thallo din Grecia, in apropierea Atenei. Flori precum trandafirii, margaretele, orhideele sau iasomia, frunze de măslin şi spice de grâu sunt transformate în bijuterii unice, printr-un procedeu migălos şi complex.

Citește și:

Florile sunt culese în satele din apropierea atelierului și imediat sunt fixate printr-o metodă unică. Astfel, după procesul de fixare, florile proaspete devin dure şi rezistente, păstrând, în acelaşi timp, forma lor naturală. După acest proces, ele sunt acoperite cu câteva straturi de aur sau argint şi sunt transformate în bijuteriile Thallo.

Thallo Store România are o selecție bogată de bijuterii și accesorii. De la cercei, inele, brăţări, coliere, pandantive, broşe, dar şi obiecte de decor, toate inspirate din frumusețea delicată a plantelor naturale. Accesoriile dedicate nunții sunt o categorie aparte căreia Thallo Store România îi acordă importanța cuvenită. Viitoarele mirese, domnișoare de onoare găsesc propuneri inspirate de la coroniţe, piepteni de păr, diademe, cercei, dar şi bijuteriile pentru miri: verighete de logodnă şi coroniţe pentru biserică.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.