Setari Cookie-uri

Cum te îmbraci corect la o nuntă

Câteva sfaturi despre cum să te îmbraci corect la o nuntă, ce să eviți și cum să accesorizezi.

cum te imbraci la nunta Odată cu primăvara, începe și sezonul nunților. Dacă dai o tură prin parc, probabil vei vedea nenumărate cupluri fericite bucurându-se de primele clipe din viața de familie. Iar tu ai primit deja câteva invitații pe care trebuie să le onorezi, însă problema e că sunt atât de multe încât nu știi cum să te îmbraci pentru fiecare. Ca de obicei, noi suntem aici să te ajutăm. Îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să te îmbraci corect la o nuntă, ce să eviți și cum să accesorizezi. Citește mai departe și lasă-te inspirată.

Nu purta alb

Nu purta alb sau albastru foarte foarte deschis. Poate sună ca ceva evident însă trebuie menționat. Într-adevăr, rochiile albe sunt foarte drăguțe, însă nu vrei să porți aceeași culoare ca mireasa, riscând să îi furi lumina reflectoarelor în ziua în care ea e vedeta. Dacă totuși vrei să porți ceva cât mai aproape de alb, încearcă o culoare neutră precum bej sau gri deschis. Adaugă în combinație și o pereche de pantofi stiletto ieftini și frumoși și ai obținut un outfit de nuntă demn de invidiat.

Citește și:

Nu te îmbrăca foarte casual

În cazul în care participi la o nuntă mică iar mirele și mireasa au insistat să porți ceva în care te simți confortabil, asta nu înseamnă că poți să te îmbraci în trening și adidași de alergare. Alege în schimb o rochie scurtă din bumbac, într-o culoare veselă. Poartă și o pereche de sandale cu platformă și accesorizează cu o pereche de cercei aurii și câteva brățări în aceeași culoare.

Nu purta denim

De ce să porți denim la o nuntă când poți să o faci cu orice altă ocazie? Dacă vrei neapărat ceva relativ casual și în care să te simți bine, îți recomandăm o salopetă din pânză într-un albastru închis sau verde. Primești puncte bonus dacă este pe umeri. O poți purta cu o pereche de platforme din aceeași culoare, niște cercei delicați din argint și un colier statement.

Citește și:

Acoperă-ți umerii când e cazul

Sigur, pentru petrecerea de după poți purta oricând o rochie pe umeri sau un top mai decoltat însă dacă ceremonia va avea loc la biserică, ai grijă să arăți decent. Acoperă-ți umerii și ai grijă să ai la tine un cardigan, kimono înflorat sau chiar un șal pentru astfel de situații.

Evită pantalonii cargo

Chiar dacă poate nu e nevoie să o spunem, pantalonii cu buzunare de tip cargo sunt de evitat la o nuntă, atât de tine cât și de partenerul tău. Poartă în schimb o pereche de pantaloni drepți, din stofă. Alege o culoare neutră și închisă precum negru, bleumarin, sau verde închis. Poartă o pereche de pantofi stiletto, un sacou în aceeași culoare și o bluză elegantă dintr-un material subțire și confortabil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.